De verborgen macht achter de jehovah's getuigen

De verborgen macht achter de jehovah's getuigen - Robin de Ruiter | Fthsonline.com

...lications, Enschede, ISBN 9080162337 (2005) De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen ... Jehova's getuigen in de 2e wereldoorlog - Christelijke ... ... . Buy Het Wachttorengenootschap - De verborgen macht achter de Jehovah´s getuigen: Jehovah´s getuigen tussen Vrijmetselaars, Zionisme en US-Politiek (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com Een boekentip om je meer te verdiepen in de achtergrond van Jehovah's Getuigen: 'De Verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen' van Robin de Ruiter. CeesW . 22-12-2015 / 22:51 . Ik ga/ging zelf vaak in gesprek met de ... Het Wachttorengen ... De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen - Robin de ... ... . CeesW . 22-12-2015 / 22:51 . Ik ga/ging zelf vaak in gesprek met de ... Het Wachttorengenootschap - De verborgen macht achter de Jehovah´s getuigen: Jehovah´s getuigen tussen Vrijmetselaars, Zionisme en US-Politiek (Dutch Edition) eBook: de Ruiter,Robin: Amazon.fr de Verborgen Macht Achter de Jehovah's Getuigen [Ruiter, Robin De] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. de Verborgen Macht Achter de Jehovah's Getuigen De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen van Robin de Ruiter (boek, paperback, ISBN 9789060678855). 'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' Dat lijkt de algemene... De Verborgen Macht Achter De Jehovah's Getuigen book. Read reviews from world's largest community for readers. De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen Robin De Ruiter. Nederlands | Paperback € 15,80 + 31 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving 'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' Dat ......

INFORMATIE

AUTEUR
Robin de Ruiter
DIMENSIE
3,38 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen macht achter de jehovah's getuigen.pdf

OMSCHRIJVING

'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' Dat lijkt de algemene mening te zijn over de Jehovah's Getuigen - de leden van het Wachttorengenootschap.Onderzoeker Robin de Ruiter ontdekte tijdens zijn verblijf en studie in Spanje dat dit Genootschap helemaal niet zo ongevaarlijk is. Hij infiltreerde - als kandidaat lid - in een Vergadering van Jehovah's Getuigen en leerde hun organisatie van zeer nabij kennen. Nadien schreef hij een waarschuwend boek, dat eerst in het Spaans verscheen (Mexico 1994). Het was de aanleiding voor honderden, zo niet duizenden Jehovah's Getuigen om het Genootschap te verlaten. Iets dergelijks gebeurde toen het boek in het Duits verscheen.Voor de Nederlandse vertaling is het boek herzien en geactualiseerd, maar even onrustbarend als het origineel, als het gaat om de betrokkenheid van het Wachttorengenootschap bij het nazi-regime, bij de vrijmetselarij, bij de politiek, om maar te zwijgen van de geraffineerde gedachtencontrole. Het schokkendst zijn wellicht de occulte tekens en afbeeldingen die in onschuldig ogende illustraties van het Wachttorengenootschap verwerkt zijn en waarvan vele in dit boek zijn afgedrukt.Dit boek is eerder verschenen bij uitgeverij Gideon onder de naam De verborgen macht achter de Jehovah´s getuigen.

Wil je het boek lezen?De verborgen macht achter de jehovah's getuigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin de Ruiter. Lezen De verborgen macht achter de jehovah's getuigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN