Kathmandu Hipsters

Kathmandu Hipsters - Peter Mabelus | Fthsonline.com

...ing vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het plegen van een moord wordt op film vastgelegd, een felrode hartvormige usb-stick verwisselt regelmatig van eigenaar, hipsters denken dat liefde en spiritualiteit ... Kathmandu Hipsters (e-boek) | Peter Mabelus | 9789493210042 ... ... 'Kathmandu hipsters' schetst een indringend beeld van het leven van een verwende generatie; bedrog wordt gepleegd, familiebanden worden verwoest. De zinderende en gruwelijke finale laat de lezer verbijsterd achter. Een onvervalste page-turner die een beroep doet op de spitsvondigheid van de lezer. "Kathmandu hipsters' schetst een indringend beeld van het leven van een verwende generatie; bedrog wordt gepleegd, fami ... Kathmandu Hipsters - NRC Webwinkel ... . Een onvervalste page-turner die een beroep doet op de spitsvondigheid van de lezer. "Kathmandu hipsters' schetst een indringend beeld van het leven van een verwende generatie; bedrog wordt gepleegd, familiebanden worden verwoest. De zinderende en gruwelijke finale laat de lezer verbijsterd achter. Een onvervalste page-turner die een beroep doet op de spitsvondigheid van de lezer. 'Kathmandu hipsters' schetst een indringend beeld van het leven van een verwende generatie; bedrog wordt gepleegd, familiebanden worden verwoest. De zinderende en gruwelijke finale laat de lezer verbijsterd achter. Een onvervalste page-turner die een beroep doet op de spitsvondigheid van de lezer. Kathmandu hipsters. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Mabelus, Peter (1965-) Inhoud: Een Nederlandse zakenman wordt onder druk gezet om 1 kilo cocaïne naar een meditatiecentrum in Nepal te smokkelen. Boek volw. fictie Nederlands 20...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Mabelus
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
Kathmandu Hipsters.pdf

OMSCHRIJVING

Het plegen van een moord wordt op film vastgelegd, een felrode hartvormige usb-stick verwisselt regelmatig van eigenaar, hipsters denken dat liefde en spiritualiteit te koop is met drank, seks en drugs(smokkel), dit alles tegen de achtergrond van een swingend Amsterdam en Nepal, op het moment dat het land getroffen wordt door de zware aardbeving van 2015. "Kathmandu hipsters' schetst een indringend beeld van het leven van een verwende generatie; bedrog wordt gepleegd, familiebanden worden verwoest. De zinderende en gruwelijke finale laat de lezer verbijsterd achter. Een onvervalste page-turner die een beroep doet op de spitsvondigheid van de lezer. BiografiePeter Mabelus (1965) was in de jaren negentig wereldberoemd in Bulgarije. Met "Наказанието на Вегер' (De Straf van de Veger) won hij de prestigieuze "Malenkov-prijs'. "Kathmandu Hipsters' is zijn Nederlandse debuut. Peter Mabelus leeft tegenwoordig een teruggetrokken leven in Toscane, Italië.

Wil je het boek lezen?Kathmandu Hipsters in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Mabelus. Lezen Kathmandu Hipsters Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN