Als je deze brief leest

Als je deze brief leest - Vicente Gramaje | Fthsonline.com

...ze brief leest direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... Als je deze brief leest | Karakter Uitgevers BV ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Als je deze brief leest 1-376:Opmaak 1 29-01-2013 15:38 Pagina 11. botten. Te veel om opzij te schuiven en te doen alsof het niets te betekenen had. Ze hadden al eens eerder een handjevol botten ge-vonden, en hij had zich toen van de domme gehouden. Maar dit Als je deze brief leest book. Read 12 reviews from the world's largest community for readers. Door een sam ... Als je deze brief leest (e-Book) - Vicente Gramaje ... ... . Read 12 reviews from the world's largest community for readers. Door een samenzwering van het hele universum lijkt het erop... Als je deze brief leest. Door een samenzwering van het hele universum lijkt het erop dat een verloren geraakte liefdesbrief uiteindelijk toch nog bezorgd gaat worden. De brief, gevonden in een fles die is afgesloten met een lakzegel, bevat de laatste woorden van kapitein Pedro Gimeno Trester die, wetend dat zijn uren geteld waren tijdens de slachting bij Annual in Marokko in 1921, een ... Als je deze brief leest: Amazon.es: Vincente Gramaje, Imke Zuidema, César Noordewier: Libros en idiomas extranjeros De brief, gevonden in een fles die is afgesloten met een lakzegel, bevat de laatste woorden van kapitein Pedro G Als je deze brief leest, Vicente Gramaje - Ebook - 9789045200392 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Als je deze brief leest | ISBN 9789045200392 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Read "Als je deze brief leest" by Vicente Gramaje available from Rakuten Kobo. Door een samenzwering van het hele universum lijkt het erop dat een verloren geraakte liefdesbrief uiteindelijk toch nog... Vicente Gramaj...

INFORMATIE

AUTEUR
Vicente Gramaje
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
Als je deze brief leest.pdf

OMSCHRIJVING

Door een samenzwering van het hele universum lijkt het erop dat een verloren geraakte liefdesbrief uiteindelijk toch nog bezorgd gaat worden. De brief, gevonden in een fles die is afgesloten met een lakzegel, bevat de laatste woorden van kapitein Pedro Gimeno Trester die, wetend dat zijn uren geteld waren tijdens de slachting bij Annual in Marokko in 1921, een boodschap schreef aan zijn geliefde, Noelia Claramunt Pellicer.Bijna een eeuw later zal de vondst van deze brief zal het leven van Víctor Monteoscuro, een arts die zijn stethoscoop en doktersjas aan de wilgen heeft gehangen, blijvend veranderen. Hij heeft tijd nodig om het vertrouwen in de geneeskunde en zichzelf terug te vinden, maar hij heeft vooral tijd nodig om de dood van zijn vrouw te verwerken. Op zoek naar rust en bezinning maakt hij een reis door het noorden van Marokko en doet hij een opmerkelijke vondst. Op een plek waar gebouwd wordt, stuit een graafmachine op een massagraf met daarin de stoffelijke overschotten van Spaanse soldaten, die vermoord zijn tijdens de Slag bij Annual in 1921.Tussen de stoffelijke overschotten van die anonieme soldaten vindt Víctor een afgesloten fles met daarin de brief van de gesneuvelde soldaat. Hij neemt zich voor deze te bezorgen, breekt daarvoor zijn reis af en keert terug naar Spanje. Tijdens de zoektocht naar de nabestaanden van Noelia ontvouwt zich een prachtige en ontroerende liefdesgeschiedenis die in de kiem is gesmoord, maar die dankzij hem weer tot bloei komt.

Wil je het boek lezen?Als je deze brief leest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vicente Gramaje. Lezen Als je deze brief leest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN