De terugkeer van het licht

De terugkeer van het licht - Leo Zonneveld | Fthsonline.com

...n hemelse... De "De terugkeer van het licht" is een prachtige spirituele roman waarin 4 personen in deze tijd de opdracht krijgen om naar Jerusalem te gaan ... Licht op donkere kant van het overleven - De Terugkeer van ... ... . Zij krijgen deze opdracht van de Godin die zich in verschillende personages laat zien aan deze vier personen. De terugkeer van het licht. Wat is er van het zieleheil van de ontelbare mensen terechtgekomen, die leefden, voordat Jezus als redder op aarde kwam? Zeg maar de Kaninefaten en de Batavieren. Cobra: Terugkeer van het Licht! januari 2019 1 Januari 2019 / herplaatst 19 januari 2019 Licht is wat onze wereld zo hard nodig ... Met name de schrijver ... Oceaan van Licht: Terugkeer van het licht ... . Cobra: Terugkeer van het Licht! januari 2019 1 Januari 2019 / herplaatst 19 januari 2019 Licht is wat onze wereld zo hard nodig ... Met name de schrijver Tolkien heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van boeken. Iedereen creëert en beleeft zijn eigen wereld, schrijvers nemen de pen of het toetsenbord ter hand en laten lezers meekijken in zijn of haar gecreëerde wereld. Welkom in de wereld van de terugkeer van het Licht. Verschijningsdatum: 2013-06-28 Terugkeer v...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Zonneveld
DIMENSIE
7,11 MB
BESTANDSNAAM
De terugkeer van het licht.pdf

OMSCHRIJVING

Daarop kussen de vier mannen mij een voor een op mijn voorhoofd en op mijn zachte lippen.Zij verlaten de kamer en het huis, om er niet meer terug te keren.Eén richt zijn schreden naar het oosten, één naar het zuiden, één naar het westen en één naar het noorden. Nimmer zal ik ze meer in deze gedaante ontmoeten, maar uit de verhalen die mij ter ore komen van vele reizigers, hoor ik van hun daden en woorden, ingegeven door onze leermeester. Ik zal nu rusten. Over vele jaren zal ik weer opstaan.In deze spannende avonturenroman begeven vier mannen die de roep van de Godin gehoord hebben zich op weg naar Jeruzalem: sherpa Kumar, hoogleraar Peter, psychiater Andrew en sjamaan Sudaj. Zij bewandelen de paden die vier apostelen van Jezus in vroeger tijden zijn gegaan. Intussen komt in Israël de geheime dienst in spoedoverleg bijeen. Ze willen alles doen om te voorkomen dat de vier de heilige stad bereiken. Ze voelen dat er iets staat te gebeuren wat zijn weerga niet kent en wat de wereld zal veranderen. Hun achtervolgers zitten de vier op de hielen, maar steeds weten ze op miraculeuze wijze te ontsnappen. Het leidt tot een spectaculair einde, van apocalyptische omvang.

Wil je het boek lezen?De terugkeer van het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Zonneveld. Lezen De terugkeer van het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN