Over de waarde van onze fouten

Over de waarde van onze fouten - Henny Bos | Fthsonline.com

...NGTE Oplossing: Corrigeer het begin nummer als dat nodig is ... 5 tips voor de meest gemaakte fouten bij het inrichten van ... ... . Fout [statistiek] - Het begrip fout is een integraal onderdeel van de statistische toetsingstheorie. Een beslissing gebaseerd op de uitkomst van een statistische toets, kan, behoudens in uitzonderlijke situaties, nooit gegarandeerd foutvrij zijn, dat wil zeggen altijd is er de mogelijkheid dat de genomen beslissing verkeerd is. ... Absolute fout is een maat voor hoe ver 'uit' een meting is van een werkelijke waarde of een indicatie van de onzekerheid in een meting. Bijvoorbeeld, als u de breedte van een boek te meten met ... Een fout #WAARDE! corrigeren - Office-ondersteuning ... . Bijvoorbeeld, als u de breedte van een boek te meten met behulp van een liniaal met millimeter merken, het beste wat je kunt doen is het meten van de breedte van het boek op de millimeter. Na ruim zeventien jaar leiding te hebben gegeven aan de RvA, neemt Jan van der Poel op 22 juni a.s. afscheid als bestuurder van de RvA. Ter gelegenheid daarvan organiseren wij op 3 juni a.s. een symposium voor onze klanten en stakeholders, met als thema: De waarde van vertrouwen. Maar liefst 20 gemeenten hebben hun systeem voor het bepalen van de WOZ-waarde van huizen niet op orde. Dat blijkt uit gegevens van de Waarderingskamer, de toezichthouder voor gemeenten op dit gebied. Trek de feitelijke waarde af van de gemeten waarde. Omdat de absolute fout altijd positief is, neem je de absolute waarde van dit verschil en negeer je eventuele mintekens. Dit geeft je de absolute fout. Bijvoorbeeld: als de gemeten waarde 104 meter is en de feitelijke waarde 100 meter, dan bereken je − =. De waarde van (goed) versiebeheer. Als je werkzaam bent met een project en wijzingen opslaat in bijvoorbeeld een Word-of Excelbestand, kun je hier een nieuwe naam voor maken. Het project wordt een rits van verzamelde bestanden met elk een eigen nummer; een versienummer. Het beheer kan zo erg ingewikkeld worden omdat je niet altijd het […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Henny Bos
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
Over de waarde van onze fouten.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe je leert van je fouten in plaats van het slachtoffer ervan te wordenDit boek is bedoeld om je angsten ten aanzien van je fouten te overwinnen en om te zetten in een creatieve en scheppende kracht, door in te zien dat fouten niets anders zijn dan creatieve leermomenten en vaak leiden tot verrassende vondsten. Ook je schroom en schuldgevoel ten aanzien van je fouten zullen verdwijnen als je de inhoud van dit boek ter harte neemt.Leer van mijn vele fouten en van die van anderen want je leeft nooit lang genoeg om alle fouten zelf te maken en als je leert van andermans fouten hoef je er zelf de prijs niet voor te betalen. Socrates zei: ‘Verbeter jezelf door de geschriften van anderen te lezen en je krijgt gemakkelijk waar die anderen veel moeite voor hebben moeten doen!’ Succes heeft vele vaders en mislukking geen enkele, geef meer aandacht aan de mislukking, aan de fout dan maak je dezelfde fout niet nog een keer en word je wijzer en gelukkiger.

Wil je het boek lezen?Over de waarde van onze fouten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henny Bos. Lezen Over de waarde van onze fouten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN