Haal meer uit je tablet

Haal meer uit je tablet - Dennis Gandasoebrata | Fthsonline.com

...nbord. HAAL MEER UIT JE TABLET - voor Android-gebruikers Naast een editie voor de iPad is er een editie van het boek Haal meer uit je tablet voor gebruikers met een tablet met Android-besturingssysteem ... Haal meer uit je tablet door Dennis Gandasoebrata ... . Deze editie wijst de weg binnen dat besturingssysteem, vertelt hoe je belangrijke zaken (zoals e-mail, contacten en agenda) instelt, aan de slag gaat met de browser en het gedrag en uiterlijk van je ... Hoe haal je onderweg nou het beste uit je tablet? In dit artikel bespreken we een aantal apps en mogelijkheden, zowel voor Windows tablets, Android tablets als de iPad, waar je onderweg niet ... 6 ... Haal meer uit je Smartphone of Tablet - Startpagina | Facebook ... ... Hoe haal je onderweg nou het beste uit je tablet? In dit artikel bespreken we een aantal apps en mogelijkheden, zowel voor Windows tablets, Android tablets als de iPad, waar je onderweg niet ... 6 8.2d Video, televisie en muziek e Sociale media Uw tablet beveiligen Veilig online Aan de slag a Locatieservices uitschakelen b Beveiligen c Een back-up maken d Gegevens versleutelen e De tablet terugvinden f Kindvriendelijke tablet 146 HAAL MEER UIT JE TABLET Haal meer uit je tablet - voor iPad-gebruikers Dit boek helpt om nóg meer uit de iPad te halen. Het wijst de weg binnen het iOS-besturingssysteem, vertelt hoe je belangrijke zaken (zoals e-mail, contacten en agenda) instelt, aan de slag gaat met de browser en het gedrag en uiterlijk van je iPad personaliseert. 2. Tablet - € 3,15 3. Smartphone, telefoon met MP3 functie - € 5,67 4. Portable audio, videospeler - € 1,45 5. Settopbox met harde schijf, HDD Recorder - € 4,60 6. E-reader - € 0,97 7. Externe HDD, SSD - € 0,73 8. instructievideo's van het boek haal meer uit je tablet. Haal meer uit je tablet is er voor iedereen die een tablet heeft of er een wil aanschaffen en daar zo... Het boek "Haal meer uit je tablet" is een praktisch handboek boordevol tips en stappenplannen die je op weg helpen bij de aanschaf en het gebruik van een tablet. Haal meer uit je tablet is een praktisch boek dat u helpt bij het kiezen van de juiste tablet en accessoires. Ook wordt u op weg geholpen met het instellen van e-mail en sociale netwerken, het beveiligen va...

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Gandasoebrata
DIMENSIE
10,20 MB
BESTANDSNAAM
Haal meer uit je tablet.pdf

OMSCHRIJVING

Haal meer uit je tablet Tablets zijn populair. En terecht: ze zijn handzaam, betaalbaar en te voorzien van talloze apps. Ze zijn ideaal voor ontspanning, maar ook voor serieuze taken. Het aanbod tablets groeit met de dag. Kiest u voor een Android-tablet, of toch liever voor een tablet met Windows of van Apple? Met welke accessoires maakt u uw tablet nog completer? En hoe gaat u vlot met de tablet aan de slag? Haal meer uit je tablet is een praktisch boek dat u helpt bij het kiezen van de juiste tablet en accessoires. Ook wordt u op weg geholpen met het instellen van e-mail en sociale netwerken, het beveiligen van uw gegevens, het installeren van de leukste apps en het aanpassen van de tablet aan uw persoonlijke wensen.

Wil je het boek lezen?Haal meer uit je tablet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Gandasoebrata. Lezen Haal meer uit je tablet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN