Hindenburg Hc03. de bliksem van ahota

Hindenburg Hc03. de bliksem van ahota - Tieko | Fthsonline.com

...anbieding voor de Belgische stripwinkels voor het vierde kwartaal 2016 Fnac: Hindenburg, 03: De bliksem van Ahota, Patrice Ordas" ... De bliksem van Ehota - Hindenburg Vol.3 Comic book sc by ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Hindenburg 3, De bliksem van Ahota (HC) Vorige - Volgende >> Hindenburg 3, De bliksem van Ahota (HC) Hardcover. Artikelcode: 9789034306685. Tekst: Patrice Ordas en Patrick Cothias Tekeningen: TieKo . Omschrijving: Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te krijgen. Hindenburg ... Hindenburg 3, De bliksem van Ahota (HC) - Arboris ... . Omschrijving: Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te krijgen. Hindenburg 7.60/10 6 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking. Vorige. 3 De bliksem van Ahota. Uitvergroten Scenario: Patrick Cothias Patrice Ordas: Tekeningen: TieKo: Kleuren: Sandrine ... Peter Braun, de eerste die ze gaat benaderen, werkt als ontwerper voor de Duitse firma die de Hindenburg moet gaan bouwen, de enorme zeppelin die het paradepaardje van Hitler moet worden. Diane reist naar Europa om contact te leggen, maar merkt dat ook de nazi's al op de hoogte zijn van de bovennatuurlijke gaven van de nazaten van Ahota…! Hindenburg deel 3 De bliksem van Ehota - hardcover Prijs: € 18.95 Uitgever: Arboris Week 5, januari 2017. Tekeningen: Tieko (Thierry Cauquil) Scenario: Cothias en Ordas Genre: Oorlog. ISBN: 978-9-03430-668-5 Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te krijgen. De bliksem van Ehota. artist: TieKo. Writer: Ordas, Patrice/Cothias, Patrick ... Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te ... Patrick Cothias en Patrice Ordas hebben tegen de achtergrond van de naderende ramp van het reusachtige luchtschip Hindenburg een uit drie albums bestaand ... Hindenburg deel 3 De bliksem van Ehota - softcover Prijs: € 8.95 Uitgever: Arboris Week 5, januari 2017. Tekeningen: Tieko (Thierry Cauquil) Scenario: Cothias en Ordas Genre: Oorlog. ISBN: 978-9...

INFORMATIE

AUTEUR
Tieko
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hindenburg Hc03. de bliksem van ahota.pdf

OMSCHRIJVING

Diane is er met veel moeite in geslaagd uit heel Europa de erfgenamen van Ahota bij elkaar te krijgen. Ze ontdekt eindelijk waarom zij deze opdracht gekregen heeft: de nazi’s zijn van plan met een groep mentalisten de openbare opinie in Amerika te beïnvloeden en Roosevelt zo ver te krijgen dat hij Hitler ongehinderd zijn gang zal laten gaan in Europa. Psychologische beïnvloeding kan een geducht wapen zijn en de Duitsers zijn van plan het te gebruiken! Als het luchtschip Hindenburg New York nadert, is de groep getrainde mentalisten aan boord, maar ook Diane staat klaar en in de buik van de reusachtige zeppelin zal de uiteindelijke confrontatie plaatsvinden!Patrick Cothias en Patrice Ordas hebben tegen de achtergrond van de naderende ramp van het reusachtige luchtschip Hindenburg een uit drie albums bestaand avontuur geschreven, dat knap in beeld is gebracht door de Franse tekenaar Tieko (Thierry Cauquil).

Wil je het boek lezen?Hindenburg Hc03. de bliksem van ahota in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tieko. Lezen Hindenburg Hc03. de bliksem van ahota Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN