Het Kookboek Van Alice B. Toklas

Het Kookboek Van Alice B. Toklas - Alice B. Toklas | Fthsonline.com

...d muziekwetenschap aan de universiteit van Washington ... Het kookboek van Alice B. Toklas tweedehands kopen ... ... .. Relatie met Gertrude Stein. Toklas ontmoette Gertrude Stein in september 1907 in Parijs, op de dag dat zij daar aankwam ... Het kookboek van Alice B. Toklas (Hardcover). Het kookboek van Alice B. Toklas werd voor het eerst in 1954 gepubliceerd en is meer dan een verzameling... Het kookboek van Alice B. Toklas | ISBN 9789025456092 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Alice B. Toklas ... bol.com | Kookboek alice b.toklas (pandora), Alice Copple ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Alice B. Toklas was de levensgezellin van Gertrude Stein. Zij publiceerde een kookboek waarin voor het eerst een recept stond voor brownies met cannabis. De titel is een verwijzing hiernaar, maar verder heeft de film niets te maken met Alice B. Toklas of met Gertrude Stein. Het kookboek van Alice B. Toklas book. Read 94 reviews from the world's largest community for readers. Recepten met de daaraan verbonden anekdotes en her... Het kookboek van Alice B. Toklas werd voor het eerst in 1954 gepubliceerd en is meer dan een verzameling van zo'n 300 recepten: het is een boek vol verhalen over bijzondere diners. Toklas leefde, kookte en hield open huis in Parijs samen met haar levensgezellin Gertrude Stein. Veertig jaar lang maakte ze bijzondere gerechten voor vrienden als ... Op zoek naar artikelen van Alice B. Toklas? Artikelen van Alice B. Toklas koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Het kookboek van Alice B. Toklas ... Gertrude Stein was de levensgezellin van Alice B. Toklas. Boek bevat de smaak van hun leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Alice B. Toklas
DIMENSIE
10,70 MB
BESTANDSNAAM
Het Kookboek Van Alice B. Toklas.pdf

OMSCHRIJVING

Het kookboek van Alice B. Toklas werd voor het eerst in 1954 gepubliceerd en is meer dan een verzameling van zo'n 300 recepten: het is een boek vol verhalen over bijzondere diners. Toklas leefde, kookte en hield open huis in Parijs samen met haar levensgezellin Gertrude Stein. Veertig jaar lang maakte ze bijzondere gerechten voor vrienden als Pablo Picasso, Ernest Hemingway, Henri Matisse, Scott Fitzgerald en Guillaume Apollinaire.In hoofdstukken als 'Gerechten voor kunstenaars', 'De groentetuinen in Biligin' en 'Eten bij de Fransen thuis' haalt Toklas herinneringen op aan vrienden en aan de verrukkelijke gerechten die op tafel verschenen.

Wil je het boek lezen?Het Kookboek Van Alice B. Toklas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alice B. Toklas. Lezen Het Kookboek Van Alice B. Toklas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN