Liefste Esther

Liefste Esther - Herman van Campenhout | Fthsonline.com

..., dus je bent als lezer alvast zeer benieuwd, nog voor je een letter van het verhaal gelezen hebt… Wanneer Lotte intrekt in het appartement van haar oma vindt ze daar bij het opruimen drie vergeelde brieven ... Liefste Esther (Book, 2011) [WorldCat.org] ... . Die werden door een zekere Kasper tijdens de Tweede Wereldoorlog aan haar oma Esther gestuurd. Ester, ook gespeld als Esther, (Hebreeuws: אֶסְתֵּר, 'æster) is een boek in de Hebreeuwse Bijbel, genoemd naar de hoofdpersoon van dit boek: Ester.Het is een verhaal over het voorkomen van een uitroeiing van alle Joden in het Perzische Rijk in de 5e eeuw v.Chr. Liefste Esther. Lotte heeft een hechte band met haar grootmoeder Esther. Ze deelt alles met ... Liefste Esther | Lees-Wijzer ... .Het is een verhaal over het voorkomen van een uitroeiing van alle Joden in het Perzische Rijk in de 5e eeuw v.Chr. Liefste Esther. Lotte heeft een hechte band met haar grootmoeder Esther. Ze deelt alles met haar, maar andersom weet ze heel weinig over omas leven. Tot ze op een dag drie oude brieven terugvindt, gericht aan Esther. Wie is Kasper Humke, de schrijver van de brieven en hoe kende hij oma? Hadden ze een relatie, toen oma nog in Duitsland woonde? Liefste Esther van Herman van Campenhout kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789059084087. "Liefste Esther, vergeef mij alsjeblief, ondanks de vreselijke dingen die je hebt meegemaakt. Ik hoop jou terug te zien en je in mijn armen te sluiten als alles voorbij is en als dat niet het geval zou zijn… Met Liefste Esther schreef Herman Van Campenhout een pakkend verhaal over de bijzondere relatie tussen grootmoeder en kleindochter en de onmenselijkheid van de oorlog. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificatie...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman van Campenhout
DIMENSIE
10,12 MB
BESTANDSNAAM
Liefste Esther.pdf

OMSCHRIJVING

Lotte heeft een hechte band met haar grootmoeder Esther. Ze deelt alles met haar, maar andersom weet ze heel weinig over oma¿s leven. Tot ze op een dag drie oude brieven terugvindt, gericht aan Esther. Wie is Kasper Humke, de schrijver van de brieven en hoe kende hij oma? Hadden ze een relatie, toen oma nog in Duitsland woonde? En waarom heeft oma nooit iets over hem verteld?Lotte is vastbesloten het raadsel achter de brieven te ontsluieren. Haar speurtocht brengt haar naar Duitsland, naar het dorpje waar oma woonde tot de oorlog uitbrak. Met de hulp van Rainer Probst, een jonge dokter, ontdekt Lotte meer over oma¿s verleden. Een verleden dat onlosmakelijk verbonden is met de harde realiteit van de Tweede Wereldoorlog. Met Liefste Esther schreef Herman Van Campenhout een pakkend verhaal over de bijzondere relatie tussen grootmoeder en kleindochter en de onmenselijkheid van de oorlog.

Wil je het boek lezen?Liefste Esther in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman van Campenhout. Lezen Liefste Esther Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN