Retourtje Vietnam

Retourtje Vietnam - Jan Buijsse | Fthsonline.com

...bezoeken. Hoogseizoen (juli en augustus) Noord-Vietnam is erg heet en nat in deze periode ... Vliegtickets vergelijken & vluchten boeken op KLM.nl ... . Veel kans op korte tropische regenbuien in het zuiden van Vietnam. Algemeen prima zomerweer in het midden ... Vergelijk goedkope vliegtickets op Vliegtickets.nl. Met een compleet aanbod van wereldwijde vluchten, is Vliegtickets.nl een slimme keuze voor het vergelijken en vinden van de beste vliegtickets.Laat ons je helpen bij de zoektocht naar de goedkope vluchten.Of het nu om een stedentrip, verre droombestemming, last-minute of zakenreis gaat; begin ... Retourtje Vietnam - Boek Jan Buijsse… - voor €18,90 ... .Of het nu om een stedentrip, verre droombestemming, last-minute of zakenreis gaat; begin je reis bij ons. Met zijn kleurrijke steden en paradijselijke natuurgebieden is het gek dat Vietnam nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Al is dat wel fijn voor rustzoekers die tijdens een rondreis Vietnam in alle rust de highlights kunnen bezoeken. De Mekong Delta bijvoorbeeld met de groene rijstvelden. Of Hạ Longbaai met de kalkstenen eilandjes en het turquoise gekleurde water. En vergeet de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Buijsse
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Retourtje Vietnam.pdf

OMSCHRIJVING

Vietnam heet officieel de Socialistische Republiek Việt Nam. Nog steeds dus een communistische/socialistische staat met één politieke partij. Wel gaat het land geleidelijk over naar een socialistisch-georiënteerde markteconomie. Die beweging heet Đổi Mới. Gevolg ervan is dat Vietnam tot de grootste rijstproducenten in de wereld behoort; rijst is een belangrijk exportartikel geworden. Maar een flink deel van de bevolking leeft nog steeds in armoede.Als bezoeker merk je vooral de vriendelijkheid van de Vietnamezen. Zelfs de oude vijanden: Fransen en Amerikanen, worden sympathiek benaderd. Vietnam is ook het land van elegante vrouwen, voor speciale gelegenheden heel elegant gekleed in de traditionele áo dài. En wie kent niet de traditionele kegelvormige hoeden of de typische groene Vietcong-tropenhelm?Reis mee langs dit languitgestrekte land van Noord naar Zuid. Van de minderheden naar de Mekongdelta, van Hà Nội naar Hồ Chí Minh City (Saigon), genietend van een zeer gevarieerde keuken. Bezoek rijstterrassen, tempels en oude steden en ontmoet vooral hartelijke mensen.

Wil je het boek lezen?Retourtje Vietnam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Buijsse. Lezen Retourtje Vietnam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN