Floreren Als Professional

Floreren Als Professional - C. De Monchy | Fthsonline.com

...kjes vinden. 7 tips om te floreren als introverte professional "Je kruipt weer in je schulp" ... Wat is floreren? - How to Flourish ... . Of "je zit weer in je hoofd." Introversie wordt in de westerse wereld vaak als iets negatiefs beoordeeld, terwijl introverte professionals juist door 'in hun hoofd te zitten' mooie schatten kunnen ontdekken. Praktische Oefeningen Wilt u praktisch aan de slag met uw professionele ontwikkeling op het moment dat het u uitkomt? In uw eigen tempo? Hier heb ik oefeningen neergezet die u zelf kunt doen. Het zijn drie oefeningen uit mijn Praktijkboek Ontwikkelen als Professional. Ik heb uit ve ... bol.com | Floreren Als Professional | 9789023244332 | C ... ... . Het zijn drie oefeningen uit mijn Praktijkboek Ontwikkelen als Professional. Ik heb uit verschillende hoofdstukken een oefening gekozen, om u een breed beeld te geven. … Persoonlijk & authentiek leiderschap voor sensitieve & ambitieuze professionals. ... als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. ... Mijn persoonlijk sleutels om te floreren als HSP zet ik ook in om jouw behoeftes & verlangens bewust te maken en neer te gaan zetten. This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue floreren werkw.Uitspraak: [flo'rerə(n)] Verbuigingen: floreerde (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft gefloreerd (volt.deelw.) Toon alle vervoegingen zich goed ontwikkelen, of goed presteren Voorbeelden: `Onze zaak floreert. De omzet is ... Daarbij wordt uitsluitend ingegaan op het leren tijdens de beroepsuitoefening, dus niet op het leren ter voorbereiding op het beroep. Het uitgangspunt is immers dat ook voor professionals, net als voor alle andere werkenden, leren van cruciaal belang is voor een adequate beroepsuitoefening. Get this from a library! Floreren als professional : werken vanuit een dynamisch perspectief. [Carolien de Monchy] -- Praktische reflectie op het handelen van professionals, gericht op professionele ontwikkeling en verrijking. Als ervaren HRM professional, manager, recruiter en geaccrediteerd strengths coach heb ik ruime ervaring opgedaan met talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en het coachen van leidinggevenden en professionals. Het is mijn passie om mensen meer te laten werken vanuit hun unieke kracht en potentieel. Je kunt niet elke dag floreren. En hoe floreren er precies uit ziet is ook lastig te zeggen. Als je het leuk vindt kun je een test doen, waaruit je kunt afleiden of je floreert of niet. Maar houd er rekening mee dat zo'n test ook niet alles zegt, ga vooral uit van jouw eigen gevoel en ervaringen. Floreren als professional biedt een doorkijk op de verschillende opvattingen over professioneel handelen. De...

INFORMATIE

AUTEUR
C. De Monchy
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
Floreren Als Professional.pdf

OMSCHRIJVING

Er is bijzonder veel literatuur over management en leiderschap, maar nog erg weinig literatuur over vragen als: 'wat is professioneel handelen' en 'hoe word ik een goede professional?' Dit boek voorziet in die leemte. 'Floreren als professional' biedt een doorkijk op de verschillende opvattingen over professioneel handelen. De tijd is voorbij dat 'professionaliteit' een vaststaand begrip is: professionals hebben met verschillende verwachtingen te maken van vakgenoten, klanten en de collega's in de eigen organisatie..De vele praktijkverhalen van professionals illustreren de dilemma's en de mogelijkheden in het dagelijks werk. Dit boek laat zien hoe conflicterende opvattingen een constructieve kracht kunnen zijn. Net zoals je met een goede kaart handige weggetjes en doorsteekjes kunt vinden.Met de praktische adviezen kunnen professionals ervoor zorgen meer invloed op hun omgeving te krijgen en hun werk boeiender maken. Dat zijn belangrijke pijlers om te floreren in je werk.Het boek is geschreven voor een brede doelgroep. In de eerste plaats de professionals zelf, mensen die met kennis toepassen hun werk doen. Je vindt kenniswerkers in functies als consultant, jurist, docent, beleidsmedewerker, stafmedewerker, projectleider, specialist, adviseur, (para)medicus, trainer of interim-manager. Het boek is ook bedoeld voor aankomende professionals, studenten in (post)doctorale en (post)-hbo opleidingen. Daarnaast is het boek interessant voor managers in kennisintensieve organisaties en anderen die professionals begeleiden, zoals HRD-functionarissen en coaches. "Ik vind dit een aardig en interessant boek, eenvoudig en beknopt geschreven, dat de kennis over professionals handzaam op een rij zet, zonder te lang en breedvoerig te worden."Dr. Paul Breman, senior organisatieadviseur bij Twynstra Gudde Adviseurs en Managers en lector Organiseren van Innovatie bij de Hogeschool Utrecht."Dit boek helpt de fase van professionaliteit in je huidige situatie te begrijpen en geeft aan hoe deze kan verbeteren door juist te handelen. Door de combinatie van praktijkvoorbeelden en theoretische onderbouwing geeft het boek een realistisch beeld en de bevestiging dat je niet de enige bent die zo'n situatie meemaakt." Marcel Baron, senior marketing manager, innovative marketing, IBMCarolien de Monchy is organisatiepsycholoog. In 1991 vestigde zij zich als zelfstandig organisatieadviseur en coach, met als aandachtsgebied de professionele ontwikkeling van professionals, teams en managers. Zij faciliteert werkconferenties en teambuildingsessies, ontwerpt en begeleidt organisatieprojecten en intervisietrajecten. Daarnaast heeft zij gastdocentschappen bij de Haagse Hogeschool, de Erasmus Universiteit en de Open Universiteit.

Wil je het boek lezen?Floreren Als Professional in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. De Monchy. Lezen Floreren Als Professional Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN