Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9

Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 - none | Fthsonline.com

...ys | ISBN: 9789087043216 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon ... Nieuw Nederlandsch biografisch woordenboek. Deel 9 · dbnl ... . Biografisch woordenboek Gelderland, deel 3 (recensie: B.C. Meijerman) In het derde deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland zijn 54 levensbeschrijvingen opgenomen van personen (45 mannen en 9 vrouwen) die op de een of andere manier belangrijk zijn geweest voor de geschiedenis van Gelderland. Biografisch Woordenboek Gelderland | Deel 8 . Uitgevers Verloren b.v., uitgeverij. Top 33. De orch ... Biografisch woordenboek Gelderland Deel… - voor €19 ... . Biografisch Woordenboek Gelderland | Deel 8 . Uitgevers Verloren b.v., uitgeverij. Top 33. De orchideeëntuin Totaal gesloopt Zilveren vleugels Nog lange niet Als het bloedt Staat van beleg. Net bekeken. Mareike Winkelmann Hugo Koning De wereld als wil en voorstelling 330 Spannende boeken algemeen Getal & Ruimte | deel 2 havo 3 wiskunde ... Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9. ... Ze figureren in dit nieuwe deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland te midden van landelijk minder bekende, maar niet minder interessante Gelderse mannen en vrouwen uit het verre en recente verleden zoals bijvoorbeeld Frans Zwollo jr. edelsmid en theosoof, ... Biografisch Woordenboek Gelderland deel 9 18 decemeber 2012 - Diversen artikelen in het boek 'Biografisch Woordenboek Gelderland deel 9′, Bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis, Artikel 1 Amelia Jacqueline Julie Brantsen, Artikel 2 Gerard Brandtsen, Artikel 3 Vivian Brandtsen "Biografisch Woordenboek Gelderland deel 9" ingenaaid: € 19,00 Hij werd nationaal befaamd als tv-presentator, maar Pierre Janssen was vooral... Biografisch Woordenboek Gelderland BIOGRAFISCH WOORDENBOEK GELDERLAND deel 4 Bekende en onbekende mannen en vrouwen uit de Gelderse geschiedenis Redactie: dr. J.A.E. Kuys (eindredactie) drs. C.A.M. Gietman Het Aardrijkskundig Woordenboek der Nederlanden, waarvan het eerste deel in 1837 het licht zag, is een woordenboek dat een uitvoerige beschrijving geeft van geschiedenis en geografie van grote en kleine plaatsen in Nederland. De auteur, Abraham Jacob van der Aa, was auteur van de Zuid- en Noord-Nederlandse Volksalmanak en heeft in die hoedanigheid veel materiaal kunnen verzamelen voor zijn ......

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9.pdf

OMSCHRIJVING

Hij werd nationaal bekend als tv-presentator, maar Pierre Janssen was ook directeur van het Arnhems gemeentemuseum. David van Oijen was lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, maar hij was ook kloosterling in Huissen en actief in de Gelderse politiek. Koningin Wilhelmina was ook inwoonster van Apeldoorn. Het zijn de Gelderse kanten van deze BN'ers uit het verleden die hier voor het voetlicht worden gehaald. Ze figureren in dit nieuwe deel van het Biografisch Woordenboek Gelderland te midden van landelijk minder bekende, maar niet minder interessante Gelderse mannen en vrouwen uit het verre en recente verleden zoals bijvoorbeeld Frans Zwollo jr. edelsmid en theosoof, Willemine Verloop, uitgeefster uit Barneveld, en Zutphense kroniekschrijver Konrad van Achteveld. Tientallen auteurs zorgden weer voor ruim 45 biografieën van personen die elk op hun eigen manier hun sporen verdienden in de Gelderse geschiedenis.Het Biografisch Woordenboek Gelderland is een project van de Stichting Biografisch Woordenboek Gelderland.

Wil je het boek lezen?Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Biografisch woordenboek Gelderland Deel 9 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN