Dat wilde je zelf

Dat wilde je zelf - Will Kraaijeveld | Fthsonline.com

... natuur kunnen de bijen wel wat hulp gebruiken ... Tim Veninga Review Van Kim - Hoe je jezelf niet meer ... ... . Help de bijen om genoeg eten te vinden en gooi wat zaadbommen op een braakliggend terrein. Zo zorg je in één klap voor een voedselparadijs voor de bijen. Noté /5: Achetez 'Dat wilde je zelf' de Kraaijeveld, Will: ISBN: 9789048443413 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Wilde je zelf wel Wilde je zelf wel Opeens bleef hij voor me staan Bewogen keek hij me aan Stelde onverwacht zijn vraag Waarom nu niet, nu vandaag Waarom stopt Hij alles niet Al die ellende en dat verdriet Stil biddend vraag je antwoord Wat helder is en hem niet stoort Hem rust en vertrouwen geeft Zodat hij in vrede verder leeft Ik wees hem op ... Vertalingen in context van "wilde dat je" ... Dat wilde je zelf, Will Kraaijeveld - Paperback ... ... ... Vertalingen in context van "wilde dat je" in Nederlands-Frans van Reverso Context: wilde je dat, dat je me wilde, ik wilde je laten weten dat, dat je wilde dat, ik dacht dat je wilde 'Ik wilde dat ik jou was' en 'Ik weet ook niet wat ze daarmee wilde zeggen' zijn uiteraard ook mogelijk. In bijvoorbeeld 'De minister wou geen toelichting geven' is wou voor sommige mensen toch wat te informeel; 'De minister wilde geen toelichting geven' is in hun ogen passender. Ze las een boek over trouw zijn aan jezelf, en ontdekte dat ze dat al jaren niet meer was. "Ik wilde geen dingen meer doen omdat de maatschappij dat van me vroeg." Waarop haar moeder gekscherend ... Dat is een beweging naar binnen in plaats van naar buiten. Het maakt niet uit hoe uitzichtloos een nieuwe situatie lijkt, er is altijd een constante factor en dat ben je zélf. En met jezelf kun je altijd weer in gesprek zijn. Dit is een heel zichtbare manier van jezelf pijn doen. Het laat wonden achter die littekens worden en altijd zichtbaar zullen blijven. Echter is niet elke vorm van zelfbeschadiging zo zichtbaar, maar dat maakt het zeker niet minder erg. Daarom vertel ik in deze blog over 10 manieren waarop je jezelf nog meer pijn doet....

INFORMATIE

AUTEUR
Will Kraaijeveld
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
Dat wilde je zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Na een mislukte zelfmoordpoging kijkt de vrouw openhartig terug op haar leven.Ogenschijnlijk voor het geluk geboren.Een vrouw die het leven met enthousiasme en humor tegemoet trad, maar naarmate de tijd verstreek, leek het wel of alles zich tegen haar keerde.Zwijgend probeerde zij zich aan te passen aan de omstandigheden, doch innerlijk begreep zij het niet. Haar geest bleef zich verzetten en dat kostte tomeloos veel energie. Het putte haar uit.Waarom bleef zij zwijgen? Was het uit angst om het restant van wat haar zo dierbaar was ook nog te verliezen? Of was het uit schaamte, omdat het haar niet was gelukt om begrip te vinden voor haar gedachten en gevoelens, in een wereld die daar vaak zo anders en afwijzend tegenover stond?Een wereld van ontrouw, van schoonouders met een sektarische, antroposofische benadering die haar man hebben verafgood, van een alternatieve genezer die haar dochter bevestigde in haar ideeën over kindermisbruik die niet waar konden zijn en van de talloze keren dat ze te horen kreeg dat ze van anderen iets niet hoefde te doen, maar dat blijkbaar zèlf wilde...Al haar energie vloeide weg, maar in haar hoofd bleef het stormen. Daarvoor zocht ze uiteindelijk rust. de eeuwige rust.Dit autobiografische boek, gebaseerd op het geheugen en archief van de vrouw, beschrijft een gecompliceerd leven. Zij heeft geen idealen meer, maar de angst en de schaamte is zij voorbij. Zij zwijgt niet langer.

Wil je het boek lezen?Dat wilde je zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Will Kraaijeveld. Lezen Dat wilde je zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN