De Verhalen

De Verhalen - Frans Kellendonk | Fthsonline.com

...te Sexverhalen. Op de Sexverhalen Startpagina vind je elke dag weer gratis vooral Nederlandstalige sexverhalen voor de echte liefhebber ... 75 verhalen › Groningen4045 ... . Veel leesgenot op Sexverhalen pagina. Laatste update: 6 juni 2020 In Labyrint - de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen.In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze 'Labyrint', waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. De ve ... Labyrint- De verhalen - Esther Verhoef ... . Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze 'Labyrint', waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. De verhalen Een sublieme verhalenbundel die onder meer nieuwe feiten onthult over de wereld van De Boeken van de Zieners en De Kronieken van de Wilde Regenlanden. Onder haar eigen naam, Megan Lindholm, liet ze al zien hoe goed ze schreef voor ze onder het pseudoniem Ro...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Kellendonk
DIMENSIE
4,43 MB
BESTANDSNAAM
De Verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn verhalen toont Frans Kellendonk nog meer mogelijkheden van zijn schitterende talent dan in zijn romans. Ook laat hij meer van zichzelf zien, in de negen korte verhalen waarin hijzelf als ik-figuur optreedt, en vooral ook in de acht langere novellen waarin dat niet het geval is.De twee verhalen uit zijn debuut Bouwval (1977) en het zestal uit Namen en gezichten (1983) zijn zo verschillend dat alleen uit de stijl blijkt dat ze van één meesterhand zijn. Van de magisch-realistische wereld van halfdode verslaafden en travestieten uit 'Achter het licht' via de keiharde homoscene in 'Overige bestemmingen' tot het eenzijdige gesprek van een oude kasteelheer tegen een schone jongeling in de historische schets 'Dood en leven van Thomas Chatterton' - Frans Kellendonk neemt ons mee naar acht heel nieuwe werelden.De negen autobiografische opstellen uit 'Dagwerk' tonen een heel andere kant van de schrijver: de moderne feuilletonnist laat zien dat het journalistieke dagboekgenre bijna een eeuw na Couperus nog op hetzelfde niveau kan worden beoefend.

Wil je het boek lezen?De Verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Kellendonk. Lezen De Verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN