Van antigone tot dolly

Van antigone tot dolly - Etienne Vermeersch | Fthsonline.com

... essays van Etienne... Het boek Van Antigone tot Dolly, geschreven door Etienne Vermeersch, koopt u bij Boeken ... Van Antigone tot Dolly - Etienne Vermeersch ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Van Antigone tot Dolly (e-book) Etienne Vermeersch. Nederlands. 295. blz. 01/03/2019. eBook €14,99. Paperback €21,99. €14,99. Plaats in winkelwagen Van Antigone tot Dolly, een bundel essays die naar aanleiding van zijn pensioen wordt gepubliceerd, wil een staalkaart tonen van het denken van Vermeersch. De bundel begint met Antigone, een analyse van de zin van de begrafenis in de Griekse tragedie, en eindigt m ... bol.com | Van Antigone tot Dolly, Etienne Vermeersch ... ... . De bundel begint met Antigone, een analyse van de zin van de begrafenis in de Griekse tragedie, en eindigt met Dolly (het gekloonde schaap), een essay over de ethische aspecten van proefnemingen op mensen en dieren. Van Antigone tot Dolly (Paperback). Bij zijn academisch afscheid verzamelden Johan Braeckman ...

INFORMATIE

AUTEUR
Etienne Vermeersch
DIMENSIE
12,88 MB
BESTANDSNAAM
Van antigone tot dolly.pdf

OMSCHRIJVING

VAN ANTIGONE TOT DOLLY bevat zowat the best of Etienne Vermeersch. Het boek bundelt een selectie artikelen die de populaire en mediamieke filosoof en ethicus schreef tijdens zijn bijna veertigjarige universitaire loopbaan aan de Gentse universiteit. Het denken van Etienne Vermeersch munt uit door analytische en kritische scherpte, door een heldere taal en stijl en door een grote maatschappelijke betrokkenheid. Professor Vermeersch is op vele terreinen thuis, van de Eed van Hippocrates tot het eerste gekloonde schaap Dolly. De teksten in dit bock werden daarom rond drie hoofdthema's gegroepeerd: wetenschap, milieufilosofie en medische en bio-ethiek. Deze bloemlezing werd aangevuld met een stuk over de zin van de begrafenis in de Griekse tragedie en met ecn kritische bijdrage over de God van het christendom De artikels werden naar aanleiding van het emeritaat van Etienne Vermeersch gebloemleesd door professor Hugo Van den Enden en doctor Johan Braeckman. Hugo Van den Enden schreef een voorwoord.Meer boeken van Etienne Vermeersch.

Wil je het boek lezen?Van antigone tot dolly in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Etienne Vermeersch. Lezen Van antigone tot dolly Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN