De Route Om De West

De Route Om De West - Barreveld D. | Fthsonline.com

...estelijke Eilandspolder is een oer-Hollands landschap dat het verdient om per fiets te worden verkend ... Noordwestelijke Doorvaart - Wikipedia ... . Folder, boekjes De route staat beschreven in de Gids voor de Eilandspolder geschreven door Frans Buissink. Deze is helaas uitverkocht. Omschrijving Het westelijke deel van de Eilandspolder wordt beheerd door Landschap Noord-Holland. Welk lidwoord (de of het): "de route" of "het route", wij helpen je graag. Om jou te helpen tijdens je zoektocht naar de mooiste fiets- en wandelroutes en de meest verrassend ... route.nl, meer dan 100.000 gratis fiets- en wandelroutes ... . Om jou te helpen tijdens je zoektocht naar de mooiste fiets- en wandelroutes en de meest verrassende bezienswaardigheden binnen de leukste regio's en natuurgebieden werken we samen met verschillende partners. Zo kunnen we jou kwaliteitsroutes aanbieden. Maak kennis met onze partners en vind de routes waarnaar jij op zoek bent. Dan is het zeker de moeite waard om deze te bewaren. Als Premium-lid kun je meer dan drie eigen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Barreveld D.
DIMENSIE
4,47 MB
BESTANDSNAAM
De Route Om De West.pdf

OMSCHRIJVING

Een expeditie van vijf schepen vertrok in 1598 via Zuid-Amerika naar Indie op zoek naar specerijen. Geen van de schepen kwam in het vaderland terug. Alleen het schip De Liefde bereikte in 1600 in ontredderde toestand Japan. Hoewel van een mislukte expeditie kan worden gesproken, leidde de komst van de Hollanders in Japan het einde in van de Portugese alleenheerschappij van de handel met Japan. Gedurende anderhalve eeuw zou de V.O.C. als enige de handelscontacten met Japan onderhouden, hetgeen sporen in de Japanse samenleving heeft nagelaten. Dit boek beschrijft de voorbereidingen en de lotgevallen van de vijf schepen op basis van de oorspronkelijke journalen in een zeer lezenswaardige vorm. Kaartjes en afbeeldingen in zwart-wit verluchtigen waar nodig de tekst. Een literatuurlijst en een index besluiten dit boek. (Een expeditie van vijf schepen vertrok in 1598 via Zuid-Amerika naar Indie op zoek naar specerijen. Geen van de schepen kwam in het vaderland terug. Alleen het schip De Liefde bereikte in 1600 in ontredderde toestand Japan. Hoewel van een mislukte expeditie kan worden gesproken, leidde de komst van de Hollanders in Japan het einde in van de Portugese alleenheerschappij van de handel met Japan. Gedurende anderhalve eeuw zou de V.O.C. als enige de handelscontacten met Japan onderhouden, hetgeen sporen in de Japanse samenleving heeft nagelaten. Dit boek beschrijft de voorbereidingen en de lotgevallen van de vijf schepen op basis van de oorspronkelijke journalen in een zeer lezenswaardige vorm. Kaartjes en afbeeldingen in zwart-wit verluchtigen waar nodig de tekst. Een literatuurlijst en een index besluiten dit boek. (E.A. de Vries)

Wil je het boek lezen?De Route Om De West in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barreveld D.. Lezen De Route Om De West Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN