De Reis naar diepere Waarheden

De Reis naar diepere Waarheden - D. Lanfers | Fthsonline.com

... kiest immers de gedachten, uitgesproken woorden en handelingen ... De Reis naar diepere Waarheden vergelijken en vandaag ... ... . De lezer wordt meegenomen op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij net zo belangrijk als de ervaring van het moment en de reis zelf. Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) begin. De Reis naar diepere Waarheden. In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontst ... De Reis naar diepere Waarheden , Dorrit Lanfers | ISBN ... ... . In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek van Dorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuit afgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ook voor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil. De Reis naar diepere Waarheden bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. De Reis naar diepere Waarheden van Dorrit Lanfers (boek, paperback, ISBN 9789461531308). In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek van Dorrit Lanfers... Velen leven vanuitafgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ookvoor heel De Reis naar diepere Waarheden, D. Lanfers - Paperback - 9789461531308 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De lezer wordt meegenomen op een reis naar dieper...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Lanfers
DIMENSIE
7,43 MB
BESTANDSNAAM
De Reis naar diepere Waarheden.pdf

OMSCHRIJVING

In onze hectische samenleving is een groeiende behoefte ontstaan aan zelfreflectie. Het boek van Dorrit Lanfers is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar bewustwording. Velen leven vanuit afgescheidenheid en de Reis laat je ervaren dat je ook voor heelheid in je leven kunt kiezen vanuit Vrije Wil. De auteur reikt met dit boek een opening aan om diepgaande innerlijke Wijsheden en Kennis te gaan ervaren.Zo kan de mens zich bevrijden vanuit een beperkend, klein zelfbeeld en vanuit Vrijheid en Liefde beginnen aan het werkelijk Leven, verbonden vanuit het Hart, waarnaar zo velen verlangen.Lanfers schrijft dicht bij het hart: herkenbaar, ontluikend, verrassend, pakkend en ontroerend. De lezer wordt meegenomen op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij net zo belangrijk als de ervaring van het moment en de reis zelf. Zodra men ervoor kiest te willen veranderen, ontvangt men hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) begin.In de vorm van de Stem ontvangt de lezer inzichten over Vrije Wil, Vergeving, Mededogen & Compassie, Waarheid, Vertrouwen & Overgave en Wijsheid en ontwaakt naar een (her)nieuw(d) Begin.“Alles wat jij creëert heeft haar uitwerking op dit universum.”

Wil je het boek lezen?De Reis naar diepere Waarheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Lanfers. Lezen De Reis naar diepere Waarheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN