In de naam van TienKamelen

In de naam van TienKamelen - Bouke Billiet | Fthsonline.com

...tuele thema van mensen zonder papieren aan ... In de naam van TienKamelen | Diest ... . In een opgewekte stijl verenigt Bouke Billiet maatschappijkritiek met intens leesplezier. 'Vertel nog eens een verhaal, Bero.' 'Ach kind. Een verhaal is altijd deel van een ander verhaal. In de naam van TienKamelen. Bouke Billiet. Prijs: € 18,90 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (19-06-2012) Genre: Literaire roman, novelle: Boekenliefde.nl: In de naam van TienKamelen op boekenl ... PDF In de naam van TienKamelen - Wereldbibliotheek ... .nl: In de naam van TienKamelen op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: In de naam van TienKamelen Bouke Billiet. Zoals de titel al doet vermoeden heeft Bouke Billiet een heel bijzonder boek geschreven. Het gaat over het weesmeisje TienKamelen die opgroeit in een kasteel dat dienstdoet als rusthuis. Haar moeder Maria, vermoedelijk een Spaanse, kwam daar hoogzwanger aankloppen en werd liefdevol opgenomen door de ... Gemaakt door Roos Denorme en Bouke Billiet Boekpresentatie: 15 juni 2012 Toneelzaal Heilig Hart Heilig Hartplein 2 9040 Sint-Amandsberg deuren open 19.30u., ... Noté /5: Achetez In de naam van TienKamelen de Billiet, Bouke: ISBN: 9789028424791 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour In de naam van TienKamelen kaart op een verfrissende manier het actuele thema van mensen zonder papieren aan. In een opgewekte stijl verenigt Bouke Billiet maatschappijkritiek met intens leesplezier. 'Vertel nog eens een verhaal, Bero.' 'Ach kind. Een verhaal is altijd deel van een ander verhaal. In de naam van TienKamelen kaart op een verfrissende manier het actuele thema van mensen zonder papieren aan. In een opgewekte stijl verenigt Bouke Billiet maatschappijkritiek met intens leesplezier. `Vertel nog eens een verhaal, Bero. `Ach kind. Een verhaal is altijd deel van een ander verhaal. In de naam van TienKamelen | Billiet, Bouke | ISBN: 9789028424791 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. In de naam van TienKamelen kaart op een verfrissende manier het actuele thema van mensen zonder papieren aan. In een opgewekte stijl verenigt Bouke Billiet maatschappijkritiek met intens leesplezier. `Vertel nog eens een verhaal, Bero. `Ach kind. Een verhaal is altijd deel van een ander verhaal. In de naam van TienKamelen | ISBN 9789028424791 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In naam van TienKamelen (e-boek) door Bouke Billiet, EAN 9789028440951....

INFORMATIE

AUTEUR
Bouke Billiet
DIMENSIE
4,70 MB
BESTANDSNAAM
In de naam van TienKamelen.pdf

OMSCHRIJVING

Het weeskind TienKamelen groeit op in een kasteel dat dienstdoet als rusthuis. De bejaarde bewoners, die niet altijd precies weten in welke tijd ze leven, zorgen voor haar opvoeding. Ze omringen haar met verhalen: over vroeger, over het dorp, over haar naam.Maar het veilige leven blijft niet duren. Omdat TienKamelen geen papieren heeft, moet ze het rusthuis, het dorp, het land uit. Ze strandt in het zuiden van Europa en bouwt samen met andere buitenstaanders een nieuw bestaan op. Dat lukt echter niet zonder haar verleden onder ogen te komen.In de naam van TienKamelen kaart op een verfrissende manier het actuele thema van mensen zonder papieren aan. In een opgewekte stijl verenigt Bouke Billiet maatschappijkritiek met intens leesplezier.'Vertel nog eens een verhaal, Bero.''Ach kind. Een verhaal is altijd deel van een ander verhaal. Alle verhal'n bestaan altijd naast en in en dankzij elkaar, zoals jij en ik ook deel zijn van elkaars lev'n. 't Is goed om elkaars verhal'n te kennen. Ze vertell'n ons wie we zijn.''Waarom zouden we moeten weten wie we zijn?''Je wilt toch niet slecht aflopen? Je verhaal vertelt je welke richting je uitgaat. Dat is de enige raad die ik je kan gev'n, kind: luister naar je eigen verhaal.'Bouke Billiet (Gent, 1981) studeerde geschiedenis aan de Universiteit Gent. In de naam van TienKamelen is zijn romandebuut. Het vertelt het verhaal van een zoektocht naar identiteit en volwassenheid. Met humor en genegenheid schetst Bouke Billiet de kleurrijke personages. Het zijn buitenstaanders, mensen die te maken krijgen met de vele vormen van uitsluiting in onze samenleving, van onze eigen grootouders tot de onbekenden die we illegalen noemen.

Wil je het boek lezen?In de naam van TienKamelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bouke Billiet. Lezen In de naam van TienKamelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN