Economische topper 6 - algemene economie

Economische topper 6 - algemene economie - Koenraad Smekens | Fthsonline.com

...ie invloed hebben op het functioneren van die maatschappij ... Samenvatting Economie Formulelijst voor je economie-examen ... ... . Buy Economische Topper 6 - Algemene economie 01 by SMEKENS (ISBN: 9789045517995) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Goes economische topper, Tholen hekkensluiter Zeeuwse ranglijst. GOES - Goes is economische de best presterende gemeente van Zeeland. Goes staat op plek 14 in de nieuwe economische ranglijst die weekblad Elsevier en Bureau Louter elk jaar maken en is daarmee de enige Zeeuwse gemeente in de top-100. Internationale economische contacten zetten we in om ond ... Evaluatievragen Economische topper 4 thema 2 - PDF ... . Internationale economische contacten zetten we in om onderzoeksprogramma's met partners vorm te geven en bedrijven te helpen hun weg in Europa te vinden. Zo werkt vergroening van de economie ook aan duurzame werkgelegenheid. Het met deze maatregelen vanaf 2014 te behalen resultaat wordt geschat op een CO2-reductie van gemiddeld ruim 500 ton CO2. Titel: Economische Topper 5. Algemene economie deel 2. Status: dit item is beschikbaar Stock: 1/1 Referentie: SMEKENS Koenraad, Economische Topper 5.Algemene economie deel 2, De Boeck, Antwerpen (2005) , 275 blz. Aard van het materiaal: boek Vindplaats: O_273/359 Taal: Nederlands ISBN: 9781165000432 Trefwoord(en): Leerdoelen Het algemene leerdoel van de cursus is inzicht te verschaffen in economische principes en factoren die ten grondslag liggen aan strategische beslissingen. Dat kunnen zijn micro-economische factoren waarop een manager invloed op kan uitoefenen en macro-economische factoren waarop hij of zij dat niet kan, maar die wel van belang zijn voor de organisatie....

INFORMATIE

AUTEUR
Koenraad Smekens
DIMENSIE
11,33 MB
BESTANDSNAAM
Economische topper 6 - algemene economie.pdf

OMSCHRIJVING

Economische Topper behandelt de leerinhouden van economie in het aso. Economische Topper 6 algemene economie wordt gebruikt in het 2de jaar van de 3de graad.

Wil je het boek lezen?Economische topper 6 - algemene economie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koenraad Smekens. Lezen Economische topper 6 - algemene economie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN