Paspoort

Paspoort - Gaston Durnez | Fthsonline.com

...an een bepaald land; in het paspoort verzoekt de regering van dat land de autoriteiten van andere landen om de houder toe te laten ... Paspoort, ID-kaart en rijbewijs - Gemeente Amsterdam ... .. De term paspoort wordt ook wel in overdrachtelijke zin of verkeerdelijk gebruikt voor papieren of digitale documenten die informatie over de houder verstrekken, zoals bij een ... Het paspoort kost dan € 123,05. Vraagt u het paspoort vóór 14.00 uur aan, dan kunt u het de volgende werkdag na 10.00 uur ophalen. In enkele gevallen duurt een spoedaanvraag 2 werkdagen. Bij een spoedaanvraag is het niet mogelijk uw paspoort te ... Paspoort aanvragen - Gemeente Amsterdam ... .00 uur ophalen. In enkele gevallen duurt een spoedaanvraag 2 werkdagen. Bij een spoedaanvraag is het niet mogelijk uw paspoort te laten bezorgen. Noodpaspoort. Hebt u dezelfde dag nog een paspoort nodig? Gebruik paspoort en identiteitskaart. Heb ik een paspoort nodig om te reizen binnen de Schengenlanden? Moet ik mijn paspoort of identiteitskaart meenemen tijdens reizen naar het buitenland? Wat is de identificatieplicht? Wat moet ik doen als ik mijn paspoort of identiteitskaart kwijt ben? Wat moet ik doen met het paspoort van iemand die ... Het Belgische paspoort hebt u enkel nodig: Als u naar een land reist dat de Belgische i...

INFORMATIE

AUTEUR
Gaston Durnez
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Paspoort.pdf

OMSCHRIJVING

* De hoogtepunten uit een rijke literaire en journalistieke loopbaan*Met een inleiding van Cas Goossens*N.a.v. de zeventigste verjaardag van Gaston DurnezGaston Durnez heeft steeds blijk gegeven van een verbazingwekkende veelzijdigheid en een vruchtbare intellectuele productie. Als weinig anderen heeft hij gretig gedronken van het culturele en literaire leven en daar in zijn journalistiek werk verslag van uitgebracht.Naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag werden in Paspoort een aantal hoogtepunten, bekend en minder bekend, uit zijn werk samengebracht. Het is een staalkaart van zijn kunnen als reporter, als essayist, als grappige-verzenschrijver, de pittige-cursiefjesman en als historicus. Kortom: een niet te missen bladerboek voor de vele lezers die houden van de pen van Gaston Durnez.In dit boek komt een auteur naar voren die getekend is door het leven, maar er terzelfdertijd ook met volle teugen van geniet.

Wil je het boek lezen?Paspoort in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gaston Durnez. Lezen Paspoort Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN