Kijk hem eens!

Kijk hem eens! - Herman Beumer | Fthsonline.com

...met teleurstellingen, ook ziet hij dat het ... KIJK opent je ogen ... ... Bestel Kijk hem eens! van Herman Beumer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fragment uit: 'Kijk hem eens!' De situatie in deze storm werd allerbelabberdst. De onweersbui die zomaar losgebarsten was. Boven de bergen had Harry een dreigend zwart wolkje zien aankomen. Eerst had hij niets gezegd, hij wilde de pret niet bederven. Hij wist ook dat een onweer in de bergen zeer snel kon opkomen, dat had hij meer dan eens ... Kijk hem eens! direct en eenvoudig best ... bol.com | Kijk hem eens!, Herman Beumer | 9789402118254 ... ... ... Kijk hem eens! direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Kijk hem eens! | Herman Beumer. Zet op mijn lijst . Voor Harry Brinkert heeft het noodlot toegeslagen. Het geluk dat hij bij de vrouw van zijn jeugd gevonden had is hem ontglipt, radeloos is hij. Hij bezint zich op zijn nieuwe situatie en realiseert zich dat hij iets moet ondernemen. Kijk hem eens stralen! 🤩 De 4-jarige Gijs uit Leeuwarden kwam vandaag in dbieb Leeuwarden zijn prijs 🎉 ophalen. Samen met zijn vader knutselde hij een prachtige bookalike van het boek 'Dino's bestaan niet'. 🦖 Dit deed hij zo goed, dat hij de eerste prijs won: het boek 'Alfabet' van Charlotte Dematons. Supergoed gedaan Gijs! Kijk eens naar je hond. Aan de slag met zijn gedrag kost € 31,95 Het is 224 pagina's dik en heeft een hardcover. Het boek is rijk geïllustreerd met foto's van Anoula Voerman van J...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Beumer
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Kijk hem eens!.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Harry Brinkert heeft het noodlot toegeslagen. Het geluk dat hij bij de vrouw van zijn jeugd gevonden had is hem ontglipt, radeloos is hij.Hij bezint zich op zijn nieuwe situatie en realiseert zich dat hij iets moet ondernemen.Over zijn ontdekkingstocht in deze nieuwe fase van zijn leven gaat dit boek. Hij wordt geconfronteerd met teleurstellingen, ook ziet hij dat het leven verder gaat ondanks zijn verdriet.Het contact met medemensen leidt tot nieuwe mogelijkheden. Oude vriendschappen worden weer actueel, nieuwe vindt hij op zijn levenspad.Zal hij opnieuw een basis vinden als uitgangspunt voor verdere doorgroei, ook al is hij niet meer de jongste?Ontdekt hij nieuwe perspectieven?Zal zijn zoektocht hem uiteindelijk geluk brengen?

Wil je het boek lezen?Kijk hem eens! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Beumer. Lezen Kijk hem eens! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN