Marketing Kernstof A

Marketing Kernstof A - J.C.A. Smal | Fthsonline.com

...als concept 1.2 Ontwikkeling van de marketinggedachte 1 ... Samenvatting Marketing Kernstof A - Stuvia ... .3 Marketinginstrumenten 1.4 Marketing in specifieke situaties 2 Marketingomgeving 2.1 Soorten omgevingsfactoren 2.2 Micro-omgevingsfactoren 2.3 Meso ... werkboek marketing nima-a docentenhandleiding kernstof april 19 docentenhandleiding werkboek marketing nima-a kernstof voorwoord het doel van dit werkboek is om Marketing Kernstof is een uitgebreide introductie in het vakgebied marketing. Het boek beschrijft de belangrijkste marketingbegripp ... Marketing Kernstof door Hans Vosmer, John Smal (Boek ... ... . Het boek beschrijft de belangrijkste marketingbegrippen, -theorieën en -modellen. Het boek besteedt aandacht aan onderwerpen als marketingomgeving, -organisatie en -planning, consumentengedrag en markt- en marketingonderzoek. Dit is de samenvatting van het boek "Marketing Kernstof NIMA A". De auteur(s) van het boek is/zijn John Smal, Hans Vosmer. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. Marketing 1. Hoofdstuk 8 + 9 Hoofdstuk 17 t/m 24. Marketing Kernstof Drs. John Smal Hans Vosmer MBA. Hoofdstuk 8 Strategisch marketingbeleid. Strategische marketingplanning: wordt aangegeven via welke hoofdlijnen van beleid op langere termijn ruiltransacties gerealiseerd zullen worden. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Marketing kernstof, geschreven door Hans Vosmer & John Smal. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Marketing, Marketing Kernstof, Kernstof, NIMA A, marketing, NIMA, Marketing 1 & H9. Samenvatting Marketing Kernstof-A . Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Amsterdam. Vak. Marketing 1 (1000MKT114) Titel van het boek Marketing Kernstof; Auteur. Smal John; Vosmer Hans. Academisch jaar. 2015/2016 Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Marketing Kernstof A, geschreven door J.C.A. Smal & A.A.M.M. Tak. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over marketing, Marketing, A, kernstof A, IEMES, Kernstof & 0 & A.A.M.M Tak. Marketing kernstof A. Dit is het e-book uittreksel behorend bij het boek "Marketing Kernstof A" (6e druk; ISBN 978900171003...

INFORMATIE

AUTEUR
J.C.A. Smal
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Marketing Kernstof A.pdf

OMSCHRIJVING

Kernstof NIMA-A is inmiddels hét standaardwerk voor NIMA en het HBO geworden. Door enerzijds nauwgezet de NIMA-exameneisen te volgen, en anderzijds ook voor HBO-studenten de benodigde basis aan te reiken heeft het boek zijn nut bewezen. In de zesde druk is wederom het aangepaste NIMA-A examenprogramma gevolgd, zijn de voorbeelden en illustraties geactualiseerd, maar is ook de gelegenheid aangegrepen om het boek waar nodig duidelijker te structureren. In deze editie wordt extra aandacht geschonken aan actuele onderwerpen, zoals e-business en internationale marketing. Daarbij is het boek wel compact gebleven door alleen die informatie aan te reiken die relevant is.Een afzonderlijk opgavenboek met dezelfde hoofdstukindeling als het theorieboek completeert de methode. Op veler verzoek zijn de antwoorden nu niet meer hierin opgenomen, maar te vinden op de websitewww.kernstofnima.noordhoff.nl, waar u ook een PowerPointpresentatie met de figuren uit het boek aantreft. Daarnaast is op de website, als aanvulling op het opgavenboek, nu ook een grote hoeveelheid multiplechoicevragen met feedback opgenomen.

Wil je het boek lezen?Marketing Kernstof A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.C.A. Smal. Lezen Marketing Kernstof A Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN