Een Gele Kaart Voor De Sport

Een Gele Kaart Voor De Sport - A. Tiessen-Raaphorst | Fthsonline.com

...uwtje bij een opstootje.' De lijf-aan-lijf-duels blijft hij voor honderd procent aangaan ... Gele kaart voor agressie bij sport | Trouw ... . Een gele kaart voor de sport: een quick scan naar wenselijke en onwenselijke praktijken in en om de breedtesport SCP-publicatie: Amazon.es: A. Tiessen-Raaphorst, Koen Breedveld: Libros en idiomas extranjeros Buy Een gele kaart voor de sport: een quick scan naar wenselijke en onwenselijke praktijken in en om de breedtesport (SCP-publicatie) 01 by A. Tiessen-Raaphorst, Koen Breedveld (ISBN: 9789037703078) from Amazon's Book Store. Ever ... Opzettelijk gele kaart pakken: schorsing en geldboete ... ... . Tiessen-Raaphorst, Koen Breedveld (ISBN: 9789037703078) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Voor het seizoen 2011/2012 gelden de volgende boetebedragen Senioren: 1 t/m 3 gele kaart: € 13,50 (per kaart) 4e en volgende gele kaart: € 21,30 (per kaart) Rode kaart: € 21,30 (per kaart) Jeugd: 1 t/m 3 gele kaart: € 6,10 (per kaart) 4e en volgende gele kaart: € 12,10 (per kaart) Rode kaart: € 12,10 (per kaart) Let op: dit zijn de kosten excl. eventuele KNVB administratie kosten. Een gele kaart voor de sport - Sociaal en Cultureel Planbureau . READ. 5 Roken 65. 5.1 Achtergronden en wettelijk kader 65. 5.2 Roken en naleving rookregels in en om sportaccommodaties 66. 5.3 Rookgedrag en last van rook 67. 5.4 Beleid 70. 5.5 Conclusie 71. Noten 72. Spelers die op de grond spugen zouden daarvoor een gele kaart moeten krijgen. Dat voorstel komt van Michel D'Hooghe, hoofd van de medische commissie van de FIFA, in aanloop naar de hervatting van ... Sean Klaiber kon woensdagavond als enige van heel Utrecht wel door de grond zakken na de 2-0 bekerzege van FC Utrecht op Ajax. De rechtsback van FC Utrecht kreeg vlak voor tijd een gele kaart en is dus geschorst voor de bekerfinale. Toen hij de domme overtreding op Nicolas Tagliafico gemaakt had, zag hij scheidsrechter…...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Tiessen-Raaphorst
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Gele Kaart Voor De Sport.pdf

OMSCHRIJVING

Sport is veelal positief in het nieuws, maar niet altijd. Verhalen over geweld op en rondom voetbalvelden of dopingschandalen in de wielrennerij doen afbreuk aan het positieve beeld dat sport doorgaans oproept. Meestal heeft dit betrekking op de topsport en dan vooral op die takken van sport waar de verdiensten en dus ook de belangen het grootst zijn. Ook in de breedtesport kan het er echter (te) fanatiek aan toe gaan en worden de principes van fair play wel eens vergeten. Hiermee vormt de sportwereld een afspiegeling van veranderende maatschappelijke ontwikkelingen zoals toegenomen assertiviteit en verminderde tolerantie.Deze publicatie is het resultaat van een quick scan naar fysieke en verbale agressie, discriminatie en intimidatie, alcoholgebruik en roken in de sport. Er wordt gekeken naar hoe vaak deze onwenselijke praktijken voorkomen, hoe vaak mensen mikpunt of slachtoffer zijn en hoe omstanders (zoals medesporters of toeschouwers) dit gedrag ervaren.De breedtesport blijkt niet gevrijwaard van onwenselijke praktijken, ondanks de onbetwiste capaciteiten die de breedtesport heeft om mensen te binden en om van maatschappelijke betekenis te zijn. Vanuit de sport is de afgelopen jaren actie ondernomen om de praktijken tegen te gaan die evident schade berokkenen aan de sport en haar liefhebbers, zoals het gebruik van fysieke agressie of roken. Bij praktijken waar die schade minder direct zichtbaar is, zoals discriminatie, intimidatie of alcoholgebruik, is minder actie ondernomen, tenzij dit noodzakelijk bleek vanuit de wetgeving.

Wil je het boek lezen?Een Gele Kaart Voor De Sport in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Tiessen-Raaphorst. Lezen Een Gele Kaart Voor De Sport Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN