Oefenboek Leerjaar 3 Rekenen - Deel 2

Oefenboek Leerjaar 3 Rekenen - Deel 2 - De Bijlesmeester | Fthsonline.com

...nder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p ... Tweede leerjaar - Rekenen | De Bijlesmeester ... .j. Zoek je product In welke categorie? ... De meest complete oefenboeken voor jouw kind Voorkom dat jouw kind achterblijft met rekenen en spelling. Met de oefenboeken van 'Aandacht voor rekenen en spelling' hoef je zelf niet eindeloos te zoeken naar allerlei losse werkbladen waarin ook nog eens oefeningen staan die niet op de Cito-toetsen 3.0 zijn afgestemd en k un je zelf precies zien waar je kind moeite mee heeft. Rekenen Oefenboek deel 2 groep 6 bij Boeken.com. Bij boeken.com vind ... bol.com | Oefenboek Leerjaar 5 Rekenen - Deel 2, De ... ... .0 zijn afgestemd en k un je zelf precies zien waar je kind moeite mee heeft. Rekenen Oefenboek deel 2 groep 6 bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Deze Rekenen Oefenboeken (deel 1 en 2) zijn zeer geschikt om ingezet te worden voor toetsvoorbereidingen in groep 8. Het doel waar leerkrachten en ouders naar streven, is dat een leerling aan het einde van groep 8 een advies meekrijgt dat het best passend is bij zijn of haar capaciteiten. De meeste kinderen kunnen naast de reguliere rekenmethode wel wat extra oefening gebruiken. Voor deze kinderen zijn er de Oefenboekjes rekenen. Per leerjaar zijn er twee werkboekjes. De onderwerpen die centraal staan in de gangbare rekenmethodes, komen in de boekjes gemengd aan bod. Zo weet u zeker dat de kinderen de juiste oefenstof aangeboden krijgen. Na afgelopen schooljaar een oefenboek (Groep 3) te hebben aangeschaft is onze dochter vooruit geschoten met rekenen. Ze kreeg het zelfvertrouwen weer helemaal terug en vond het weer helemaal leuk. Achteraf vertelde de juf ons dat ze nog nooit had meegemaakt dat een leerling zo'n ...

INFORMATIE

AUTEUR
De Bijlesmeester
DIMENSIE
6,44 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek Leerjaar 3 Rekenen - Deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het tweede deel van een tweedelige serie. De opgaven in dit boek zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen zijn tevens ook de belangrijkste basisvaardigheden van het vak rekenen in het derde leerjaar:VermenigvuldigenDelenTijdGeldDe opgaven zijn vergelijkbaar met die op toetsen op school. Dit zorgt ervoor dat het kind leert omgaan met dit type vraagstelling. Sommige onderwerpen zullen als makkelijk en andere als moeilijk worden ervaren. Op die manier wordt het kind uitgedaagd en is het voorbereid. De antwoorden zijn achter in het boek te vinden. Dit is wat u krijgt:Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s. (Speciaal ontworpen voor schooljaar 2019/2020)Honderden oefenopgaven (verdeeld per onderwerp), zodat nooit meer gezocht hoeft te worden naar goed oefenmateriaal.Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op toetsen, zodat je kind zorgeloos naar de klas kan gaan en niet bang hoeft te zijn voor verrassingen.Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, zodat je kind volledig zelfstandig kan oefenen.De Bijlesmeester helpt leerlingen met leren en ook om plezier te hebben in het leren. Want leren stopt nooit! De leervaardigheden van je kind spelen zelfs een grote rol in het bepalen van zijn of haar toekomst. De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Bijles en huiswerkbegeleiding hebben hier enorm veel invloed op.Er is zoveel winst te behalen (en tijd te besparen) door individueel met het kind te werken aan de schoolvakken.

Wil je het boek lezen?Oefenboek Leerjaar 3 Rekenen - Deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur De Bijlesmeester. Lezen Oefenboek Leerjaar 3 Rekenen - Deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN