Uit de pas

Uit de pas - Dries Bakker | Fthsonline.com

...es en begeleiding bij verzuim en reïntegratie • Bedrijfsmaatschappelijk werk en coaching • Stress en burn-out preventie • Opvang na schokkende of traumatische gebeurtenissen ... pas Nederlands spreekwoordenboek ... . En verder voor medewerkers en leidinggevenden die • Problemen hebben met de balans werk-privé omgaan met sensorische integratieproblemen bij kinderen Problemen met de sensorische integratie komen veel voor, maar worden pas sinds kort algemeen erkend. Dit handboek is onmisbaar voor ouders en professionals, geeft antwoord op veelvoorkomende vragen en biedt een medicijnvrije behandelmethode. Carol Stock Kranowitz is bekend van S. ... Uit de PAS, In de PAS | Provincie Drenthe ... . Dit handboek is onmisbaar voor ouders en professionals, geeft antwoord op veelvoorkomende vragen en biedt een medicijnvrije behandelmethode. Carol Stock Kranowitz is bekend van S.I. Focus, het internationale tijdschrift over sensorische ... Uit de pas Door Wilma van der Vliet, 2018. 18cm x 18cm. Spiraal van huisjes van tuinslakken en heesterslakken, met een uit de pas lopende poelslak. De overheid heeft nog maanden nodig om de gevolgen van een van de meest ingrijpende rechterlijke uitspraken ooit in kaart te brengen. ... Alles loopt uit de PAS....

INFORMATIE

AUTEUR
Dries Bakker
DIMENSIE
9,64 MB
BESTANDSNAAM
Uit de pas.pdf

OMSCHRIJVING

Willem is streng en erg rechtlijnig opgevoed in het milieu van een hardwerkende middenstander.Al op de lagere school wijst zijn vader hem erop dat hij al zijn tijd nuttig hoort te besteden. In de ogen van zijn vriendjes gaat dit soms wel erg ver. Na zijn schoolopleiding moet hij in militaire dienst. De uitgangspunten van zijn gedegen opvoeding vindt hij tot zijn verwondering niet terug in het leger. Maar ook zijn neiging tot doorvragen en niet alles voor zoete koek te slikken, passen niet binnen de regels en hiërarchie van de militaire dienst. Daar komt bij dat hij wars is van geweld, machogedrag en militarisme. Hij zal eerder geboeid worden door de mens, een goed boek of een stuk klassieke muziek.Zodoende komt hij terecht in een omgeving die sterk afwijkt van zijn eigen identiteit. Hij verwondert zich over allerlei zaken en laat dat merken. Hij doorziet de manipulerende trucjes van de legerleiding en legt zich niet neer bij de geldende mores, maar probeert tegen de stroom in zijn eigen waarden te behouden. Dit leidt tot steeds verder oplopende conflicten met zijn meerderen, in het bijzonder met zijn pelotonscommandant Kees. Uiteindelijk barst de bom.

Wil je het boek lezen?Uit de pas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dries Bakker. Lezen Uit de pas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN