Groeten uit de Tour

Groeten uit de Tour - Peter Ouwerkerk | Fthsonline.com

...d geschreven door Peter Ouwerkerk, verscheen in 2017 en bestaat uit 489 pagina's ... GROETEN UIT DE TOUR. 50 opmerkelijke verhalen en beelden ... ... . Geef dit wielerboek cadeau aan jezelf of een ander! Artikelnummer: 9789044538946 Categorie: Wielerboeken Tag: Peter Ouwerkerk. Beschrijving Beschrijving. Groeten uit de Tour 50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk 50 opmerkelijke foto's uit 100 jaar Tourhistorie Wielrennen is meer dan hard fietsen. Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen ... Groeten uit de Tour, Peter Ouwerkerk - Hardback ... ... . Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen is de dood of de gladiolen, afzien en lijden, drama en entertainment. Wielrennen is verhalen vertellen en doorvertellen. Peter Ouwerkerk kan dat als geen ander. De gevierde journalist met 45 jaar ervaring in de Tour de France schrijft zoals hij praat: bevlogen, ongeremd ... In Groeten uit de Tour, schreef Peter Ouwerkerk 50 bijzondere verhalen bij 50 historische foto's afkomstig uit de Ronde van Frankrijk. Het is een prachtig boek geworden over de verschillende gedaanten van La Grande Boucle. Ouwerkerk neemt je aan de hand van opmerkelijke gebeurtenissen, bijzondere personages, grappige situaties en nostalgische beelden mee terug in de … Groeten uit de Tour 50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk Peter Ouwerkerk. Nederlands | Hardcover € 19,95 + 39 punten . Tijdelijk niet leverbaar, verwachte leverdatum onbekend. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... De gevierde journalist met 45 jaar ervaring in de Tour de France schrijft Boek: Groeten uit de Tour - Geschreven door Peter Ouwerkerk Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. GROETEN UIT DE TOUR. 50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk. Verzendwijze: PostNL Brievenbuspost. (Geen extra porto-Verzendkosten, 2,-- E bij de prijs inbegrepen). Peter Ouwerkerk. 28 x 21 cm. Paperback. 224 Pag. Geillustreerd Groeten uit de Tour 50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk. Peter Ouwerkerk Koop dit boek! gebonden: € 18,50 ISBN: 9789044538946, 224 blz., juni 2017 Formaat: 24,2 (h) x 15,8 (b) x 2,2 (d) cm. Gewicht: 591 gram. Uitgever ... S tichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.. De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking. Groeten uit de Tour 50 opmerkelijke verhalen en beelden uit de Ronde van Frankrijk Peter Ouwerkerk. Nederlands | Hardcover € 18,50 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Grati...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Ouwerkerk
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
Groeten uit de Tour.pdf

OMSCHRIJVING

Wielrennen is meer dan hard fietsen. Wielrennen is het leven, is opera, is een bibliotheek aan verhalen. Wielrennen is de dood of de gladiolen, afzien en lijden, drama en entertainment. Wielrennen is verhalen vertellen en doorvertellen. Peter Ouwerkerk kan dat als geen ander. De gevierde journalist met 45 jaar ervaring in de Tour de France schrijft zoals hij praat: bevlogen, ongeremd, betrokken, zich verbazend én met kennis van zaken.

Wil je het boek lezen?Groeten uit de Tour in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Ouwerkerk. Lezen Groeten uit de Tour Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN