De Belofte Van Laban

De Belofte Van Laban - Armand Gimbrère | Fthsonline.com

...rian Bennett groeit op als telg van een rijke Engelse familie in het liefelijke Bures St ... De belofte van Laban | Boek.be ... . Mary in Suffolk County. Als hij op een kwade dag een lang bewaard familiegeheim ontdekt, komt hij terecht in een andere wereld: het rijk van koning Laban. Nergal, de tegenstander van Laban, wil de macht grijpen over het hele koninkrijk, en wordt daarbij geholpen door duistere schimmen ... De belofte van Laban is het debuut van Armand Gimbrere, een high fantasy roman voor young adults.Het gaat over de jonge Florian Bennett, die naar een andere wereld wordt gehaald om een ... De belofte van Laban - Armand Gimbrère - YouTube ... .Het gaat over de jonge Florian Bennett, die naar een andere wereld wordt gehaald om een oude belofte te vervullen. Als die belofte in vervulling gaat, zal de macht van de verraderlijke Nergal verbroken worden. De belofte van Laban (eBook) Armand Gimbrère is een geweldige auteur. Download en lees het boek De belofte van Laban op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De belofte van Laban in PDF, ePUB, MOBI. De belofte van Laban | ISBN 9789078839118 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Auteur: 'De belofte van Laban' is het debuut van Armand Gimbrère (Stiphout, 1962). Het verhaal begint in Engeland, waar de auteur een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Armand heeft ook in Canada gewoond. De prachtige, ongerepte natuur van de Rocky Mountains heeft model gestaan voor de koninkrijken en gewesten in dit boek. De belofte van Laban: Amazon.es: Armand Gimbrère: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos ... E BELOFTE VAN LABAN: De vijftienjarige Florian Bennett groeit op als telg van een rijke Engelse familie in het liefelijke Bures St. Mary in Suffolk County. Samen met zijn vrienden geniet hij van een onbezorgde jeugd. Wat Florian echter niet weet is dat zijn familie in opdracht van een onbekende koning al eeuwenlang een geheim bewaart. Iedereen met een beetje fantasie heeft misschien wel het idee een boek te kunnen schrijven. Zo ook Armand GrimbrÚre, zijn debuut het fantasy boek De Belofte van Laban ligt sinds kort in de winkels. De Belofte van Laban book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. De vijftienjarige Florian Bennett groeit op als telg van een ri... 'De belofte van Laban', debuut van Armand Gimbrère, ligt mede dankzij het enthousiasme van filmregisseur Sander Burger nu in de winkel. AMSTERDAM, 20111017 -- Vijf jaar geleden kreeg Sander Burger tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht, waar hijzelf debuteerde met zijn film 'Olivier Etc.' een verrassend storyboard onder ogen, bedacht en opgezet door Armand Gimbrère. De vijftienjari...

INFORMATIE

AUTEUR
Armand Gimbrère
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
De Belofte Van Laban.pdf

OMSCHRIJVING

DE BELOFTE VAN LABAN: De vijftienjarige Florian Bennett groeit op als telg van een rijke Engelse familie in het liefelijke Bures St. Mary in Suffolk County. Samen met zijn vrienden geniet hij van een onbezorgde jeugd. Wat Florian echter niet weet is dat zijn familie in opdracht van een onbekende koning al eeuwenlang een geheim bewaart. Als hij op een kwade dag dit geheim ontdekt, komt hij terecht in een andere wereld: het rijk van koning Laban. Hier ontmoet hij Lucas en de mooie Neohra.Nergal, de tegenstander van Laban, wil de macht grijpen over het hele koninkrijk, en wordt daarbij geholpen door angstaanjagende eksterkrijgers en mollen, die groeien van elke roddel die ze horen en die deze graag doorvertellen. In opdracht van Laban gaat Florian op een geheime missie om Nergal tegen te houden en wordt uiteindelijk met een vreselijk dilemma geconfronteerd¿OVER DE AUTEUR: 'De belofte van Laban' is het debuut van Armand Gimbrère (Stiphout, 1962). Het verhaal begint in Engeland, waar de auteur een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Armand heeft ook in Canada gewoond. De prachtige, ongerepte natuur van de Rocky Mountains heeft model gestaan voor de koninkrijken en de gewesten in dit boek.

Wil je het boek lezen?De Belofte Van Laban in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Armand Gimbrère. Lezen De Belofte Van Laban Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN