Kinderen van de Ring

Kinderen van de Ring - Karel Smolders | Fthsonline.com

... aarde. Hier leidt de rebelse tiener Kendra haar luxeleventje ... Kinderen van de ring van Karel Smolders | Boek en ... ... . Tot haar vader in de diepte van de kosmos verdwijnt. Vanaf dan wil ze maar één ding: hem terugvinden. Welkom in De Ring: een even kleurrijke als onmetelijke ruimtestad rond de aarde. Hier leidt de rebelse tiener Kendra haar luxeleventje. Tot haar vader in de diepte van de kosmos verdwijnt. Vanaf dan wil ze maar één ding: hem terugvinden. Niemand wil haar helpen, dus verzamelt ze een onwaarschijnl ... Kinderen van de Ring | Boek.be ... . Niemand wil haar helpen, dus verzamelt ze een onwaarschijnlijke reeks bondgenoten om zich heen: de betweterige Koop nu "Kinderen van de Ring" van "Karel Smolders" / ISBN 9789462542532 Kinderen van de Ring is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Kinderen van de Ring PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Kinderen van de Ring Kinderen van de Ring. Kendra haalde haar neus op. CyberMax? Wat was dat voor een naam? 'CyberMax is een datashifter', vulde Lundblad aan. 'Al eens van gehoord?' 'Natuurlijk. Elk groot bedrijf heeft een datashifter.' 'Dat zijn professionelen. Max is anders.' 'Een illegaal!' riep Kendra uit. Lundblad knikte. 'Wat hij kan... tja, dat kunnen niet veel anderen. Zilveren kinder ringen. KidsJewels heeft een grote collectie zilveren kinderringen, vervaardigd uit het eerste gehalte zilver (925) en afgewerkt met een fonkelende zirkonia, edelsteen of met vrolijk gekleurd emaille.. De kinderringen uit de KIDZ collectie van Charmin*s zijn handgemaakt, het zilver wordt licht geoxideerd voor een robuust uiterlijk.De ringen van Charmin*s zijn afgewerkt met ... Tot afgrijzen van sommige betrokkenen verschijnen regelmatig kinderen in de ring voor een kickboks- of een Muay Thai-gevecht. ,,Kinderen horen te spelen, niet te vechten.'' Kinderen van de ring. Welkom in De Ring: een even kleurrijke als onmetelijke ruimtestad rond de aarde. Hier leidt de rebelse tiener Kendra haar luxeleventje. Tot haar vader in de diepte van de kosmos verdwijnt. Vanaf dan wil ze maar één ding: hem terugvinden. Niemand wil haar helpen, dus verzamelt ze een onwaarschijnlijke reeks bondgenoten om zich heen: de betweterige computerexpert CyberMax ... Kinderen van de ring | ISBN 9789059325098 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kinderen van de Ring Reeks: Auteur: Karel ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel Smolders
DIMENSIE
10,86 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen van de Ring.pdf

OMSCHRIJVING

Welkom in De Ring: een even kleurrijke als onmetelijke ruimtestad rond de aarde. Hier leidt de rebelse tiener Kendra haar luxeleventje. Tot haar vader in de diepte van de kosmos verdwijnt. Vanaf dan wil ze maar één ding: hem terugvinden. Niemand wil haar helpen, dus verzamelt ze een onwaarschijnlijke reeks bondgenoten om zich heen: de betweterige computerexpert CyberMax, de zachtaardige cyborg Akira en haar eigen grootste vijand Ivy. Maar waarom komt het machtige Sterrencorps tegen Kendra in het geweer? En hoe zit het met de Martiaanse pest, die zoveel slachtoffers maakt in de Ring? Al gauw verandert Kendra's zoektocht in een verschroeiende race tegen de tijd om niet alleen zichzelf, maar de hele mensheid te redden.''Een spannend en positief gestemd boek, ook voor wie niet van science fiction houdt.'' (Th. Herrman)

Wil je het boek lezen?Kinderen van de Ring in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Smolders. Lezen Kinderen van de Ring Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN