Als kattenogen

Als kattenogen - Hsia Yu | Fthsonline.com

...eboren dichteres zich steeds meer is gaan bezighouden met de specifieke mogelijkheden van de taal ... Tips voor het schoonmaken van kattenogen en kattenoren ... ... .Het modere leven in al zijn facetten staat centraal in de poëzie van Hsia Yu. Zij ... Als kattenogen: Amazon.es: Hsia Yu, Silvia Marijnissen: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas ... Non-agouti = Solid = Self; Deze ... Als kattenogen - Hsia Yu - 9789078068877 | Bruna.nl ... . Todos los departamentos. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas ... Non-agouti = Solid = Self; Deze term wordt gebruikt als elk haar van de kat effen gekleurd is (van de basis tot aan de punt). Is de kat echter volledig egaal gekleurd, zoals bijv.; effen zwart, -blauw, -lilac, -cinnamon, -chocolate,… dan wordt dit ook wel "solid" genoemd (soms ook "self"). Als een kat oogontsteking heeft, is het oog vaak rood en gezwollen. De kat kan tranen, het aangedane oog dichtknijpen en in zijn ogen wrijven. HSIA YU [1956] geldt als een van de origineelste dichters van het Chinese taalgebied. De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Marijnissen gekozen gedichten bevat, laat zien hoe deze in Taiwan geboren dichteres zich steeds meer is gaan bezighouden met de specifieke mogelijkheden van de taal.Het modere leven in al zijn facetten Downloads Gratis Afbeeldingen : gras, madeliefje, portret, katje, fauna, bakkebaarden, adidas, dieren, gewerveld, lappenpop, huiskat, Himalaya, kattenogen, felidae ... Buy Als kattenogen 01 by Hsia Yu, Silvia Marijnissen (ISBN: 9789078068877) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Hsia Yu
DIMENSIE
11,86 MB
BESTANDSNAAM
Als kattenogen.pdf

OMSCHRIJVING

HSIA YU [1956] geldt als een van de origineelste dichters van het Chinese taalgebied. De bundel ALS KATTENOGEN, die vijftig door vertaalster Silvia Marijnissen gekozen gedichten bevat, laat zien hoe deze in Taiwan geboren dichteres zich steeds meer is gaan bezighouden met de specifieke mogelijkheden van de taal.Het modere leven in al zijn facetten staat centraal in de poëzie van Hsia Yu. Zij maakt daarbij dankbaar gebruik van de zintuiglijke mogelijkheden die de haar geboden worden door haar drie grote passies: moderne muziek, dans en film. Vaak speelt ze in haar poëzie met clichés over vrouwen en mannen en hun interactie: ze vervormt die clichés, holt ze uit, keert ze binnenstebuiten.Vertaalster Silvia Marijnissen voorzag de bundel van een helder en boeiend nawoord, waarin zij onder meer ingaat op het spel dat de dichteres speelt met de taal, op het experimentele aspect in haar poëzie en op de keuzes waarvoor de vertaler door deze manier van schrijven telkens wordt gesteld.

Wil je het boek lezen?Als kattenogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hsia Yu. Lezen Als kattenogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN