IK ga naar Mars en neem mee

IK ga naar Mars en neem mee - Mary Roach | Fthsonline.com

...k ga naar Mars en neem mee... (Paperback) ... Ik ga naar Mars en neem mee by Mary Roach ... . In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht,... Ik ga naar Mars en neem mee. De merkwaardige wetenschap van leven in de ruimte. Mary Roach. In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht, verse maaltijden en zwaartekracht. Ruimtereizen is in veel opzichten een verkenning van wat het betekent om mens te zijn. IK ga naar Mars en neem mee. In de ruim ... Recensie: Ik ga naar Mars en neem mee van Mary Roach - 4 ... ... . IK ga naar Mars en neem mee. In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht, verse maaltijden... In Ik ga naar Mars en neem mee: De merkwaardige wetenschap van leven in de ruimte verkent Mary Roach, succesvol Amerikaans non-fictie auteur, de (on)mogelijkheden van een eventuele bemande missie naar Mars.Niet gehinderd door enige kennis van ruimtevaart, luchtvaartgeneeskunde of de talloze technische mission impossibles die de vooruitgang kenmerken, verschaft Roach zich t...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Roach
DIMENSIE
3,64 MB
BESTANDSNAAM
IK ga naar Mars en neem mee.pdf

OMSCHRIJVING

In de ruimte missen we bijna alles wat het leven prettig maakt: een warme douche, privacy, frisse lucht, verse maaltijden en zwaartekracht. Ruimtereizen is in veel opzichten een verkenning van wat het betekent om mens te zijn. Met een mix van fascinatie, scepsis en humor doet Mary Roach verslag van onze grootste prestatie tot nu toe: leven in de ruimte.

Wil je het boek lezen?IK ga naar Mars en neem mee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Roach. Lezen IK ga naar Mars en neem mee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN