Tussenmens

Tussenmens - Robert Kruzdlo | Fthsonline.com

...gebied uitspreken; een nog niet verstandelijk, pas net ontdekt en beangstigend tussengebied ... De geheime band tussen mens en natuur - Peter Wohlleben ... . Een kleine evolutie.' Tussenmens is gebaseerd op zijn levenservaringen en kennis van boeken, gesprekken met overgrootmoeder, oma en moeder en de geschiedenis van de kunsten. Tussenmens - Robert Kruzdlo Categorie: Boeken > Literatuur Afbeelding van Tussenmens - Robert Kruzdlo met EAN 9789493048133 bekijk meer afbeeldingen op wehkamp.nl → Beste koop: € 18,90 bij ... Als Tussenmens, kunstenaar, moet ik me over dit enge ... Tussenmens, Robert Kruzdlo - Paperback - 9789493048133 ... ... .nl → Beste koop: € 18,90 bij ... Als Tussenmens, kunstenaar, moet ik me over dit enge tussengebied uitspreken; een nog niet verstandelijk, pas net ontdekt en beangstigend tussengebied. Een kleine evolutie.'Tussenmens is gebaseerd op zijn levenservaringen en kennis van boeken, gesprekken met overgrootmoeder, oma en moeder en de geschiedenis van de kunsten. Augmented intelligence: de ultieme samenwerking tussen mens en machine. Kunstmatige intelligentie verovert de wereld. Computers hebben tenslotte meer rekenkracht dan wij en systemen kunnen sommige taken beter uitvoeren dan mensen. Zijn laatste boek: 'De geheime band tussen mens en natuur' werd voor ons gelezen door bioloog, docent en schrijver Sara van Duijn. Download. Facebook Twitter E-mail Whatsapp LinkedIn. Problemen tussen mens & dier; Problemen met andere dieren; Vermiste huisdieren; Trauma's of onverklaarbare angsten van je dier; Op het gebied van gezondheid; Geschiedenis van je dier (asieldier) Moeilijkheden op shows of wedstrijden; Diversen; verhuizing, onzindelijkheid (sproeien of plassen in huis) komst van een nieuw huisdier, baby, sterfte ... Ze is de meest vooraanstaande primatoloog ter wereld en heeft zo'n beetje in der eentje het onderzoek naar chimpansees uitgevonden. De Britse Jane Goodall (1934) reist normaal gesproken voor haar Jane Goodall Foundation over de wereld, maar nu zit ze zoals iedereen gekluisterd aan haar huis in Engeland. Deze week mengde ze zich in het debat over Corona: volgens haar een ramp die de mensheid ......

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Kruzdlo
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
Tussenmens.pdf

OMSCHRIJVING

Robert Kruzdlo werd in 1949 geboren in New Jersey. Hij studeerde aan de Amsterdamse Rijksakademie van beeldende kunsten en exposeerde sinds die tijd in diverse landen, waaronder de VS, België, Frankrijk, Spanje en natuurlijk Nederland. Hij woont op dit moment in Spanje.Fragment uit "Tussenmens':"Het woordje Ik is een woordje dat aangeeft waar, wat en wie ik ben. Zonder het woordje ik besta ik niet. Maar, als tussenmens ben ik meer dan een ik alleen. Als Tussenmens, kunstenaar, moet ik me over dit enge tussengebied uitspreken; een nog niet verstandelijk, pas net ontdekt en beangstigend tussengebied. Een kleine evolutie.'Tussenmens is gebaseerd op zijn levenservaringen en kennis van boeken, gesprekken met overgrootmoeder, oma en moeder en de geschiedenis van de kunsten. De kunsten horen thuis in het tussengebied van beleven en kennis. De kunstenaar moet daarover zijn verantwoording afleggen, is de mening van Robert Kruzdlo.De roman is geschreven als een stream of consciousness, als een coming of age-boek van een zelfdenkend, zelfscheppend en zelfstandig opererend individu. Met een eigen stijl, een eigen kijk en een eigen verhaal.

Wil je het boek lezen?Tussenmens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Kruzdlo. Lezen Tussenmens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN