Yoko Tsuno: 020 De astroloog van Brugge

Yoko Tsuno: 020 De astroloog van Brugge - Beatrice | Fthsonline.com

...no is een Belgische stripreeks bedacht door Roger Leloup ... De astroloog van Brugge, tome 20 van de stripreeks Yoko ... ... . Nieuw!!: De astroloog van Brugge (Table of Contents: 1) Yoko Tsuno / comic story / 44 pages (report information) Script 20 De astroloog van Brugge. Uitvergroten Achtercover Scenario: Roger Leloup: Tekeningen: Roger ... Met een supplement van 24 bladzijden over de wondere wereld van een buitengewoon personage: Yoko Tsuno. Deze strip in uw collectie: In bezit. Gelezen. In verlanglijst Yoko Tsuno is een Belgische s ... De astroloog van Brugge | 't Vlaamsstripcentrum ... . Gelezen. In verlanglijst Yoko Tsuno is een Belgische stripreeks bedacht door Roger Leloup.Anno 2019 zijn er 29 albums, enkele korte verhalen en een op de strip gebaseerde roman verschenen. De reeks verscheen naast het Frans in 16 andere talen, waaronder het Nederlands. Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrotechnisch ingenieur. Door haar werk komt ze, samen met haar vrienden Paul en Ben, terecht in avonturen die het midden houden tussen fantasy en sciencefiction. Maar of ze nu in de tijd terugreist naar de stad Brugge in de 15de eeuw of de gevaren van de planeet Vinea trotseert, Yoko Tsuno 20 - De astroloog van Brugge. Dit artikel is mogelijk leverbaar Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Deel 20 "De Astroloog van Brugge" met een dossier van 24 pagina's: "Yoko Tsuno De wondere wereld van een buitengewoon Personage" Plus Poster van Yoko Tsuno pastel-tekening offset, zwaar papier 42x60 cm getekend door Jan Bosschaert, bekend van de series Jaguar en Sam. Wordt verzonden in een stevige koker Zie de foto's. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.Afbeeldingen kunnen afwijken van het eigenlijke product. BVBA Stripweb - Wijnbergstraat 38, 8560 Wevelgem (België) - BE0727.802.777 - Herroepingsrecht en retour - Disclaimer & privacy statementHerroepingsrecht en retour - Disclaimer & privacy statement De astroloog van Brugge, tome 20 van de stripreeks Yoko Tsuno, de Leloup - DUPUIS, uitgever van stripverhalen. Lees gratis het begin van dit album online. Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrote...

INFORMATIE

AUTEUR
Beatrice
DIMENSIE
10,79 MB
BESTANDSNAAM
Yoko Tsuno: 020 De astroloog van Brugge.pdf

OMSCHRIJVING

Ze is niet alleen verschrikkelijk knap, intelligent en doortastend, Yoko Tsuno is bovendien elektrotechnisch ingenieur. Door haar werk komt ze, samen met haar vrienden Paul en Ben, terecht in avonturen die het midden houden tussen fantasy en sciencefiction. Maar of ze nu in de tijd terugreist naar de stad Brugge in de 15de eeuw of de gevaren van de planeet Vinea trotseert, altijd zal deze jonge Japanse trouw blijven aan zichzelf. Loyaliteit, vriendschap en respect voor het leven zijn de eigenschappen die ze boven alles waardeert.

Wil je het boek lezen?Yoko Tsuno: 020 De astroloog van Brugge in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beatrice. Lezen Yoko Tsuno: 020 De astroloog van Brugge Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN