Een lastige klas

Een lastige klas - none | Fthsonline.com

.... Stel regels op met je klas Veertien eerste klassen hadden ze op de Echnaton Scholengemeenschap in Almere ... Een lastige klas - Henry Sepers ... . Allemaal even zorgvuldig samengesteld, maar, zegt rector Ingrid Verheggen, ""soms zit er ineens een klas tussen die ... Een lastige klas: een boek dat iedereen, van tiener tot oma, onmiddellijk moet lezen! Schrijf een recensie. Email * Wachtwoord * Account aanmaken. Velden met een * zijn verplicht. Specificaties Uitgever Brave New Books ISBN 9789402151770 Bindwijze Paperback Publicatiedatum Juli 2016 ... Deltatrainingen - De lastige klas ... . Specificaties Uitgever Brave New Books ISBN 9789402151770 Bindwijze Paperback Publicatiedatum Juli 2016 Categorie Overig Taal Lastige situaties leiden tot een verhoogde eigen spanning van de leerkracht (stap 1). Te veel stress zorgt ervoor dat we het overzicht verliezen, waardoor we vaak achteraf bedenken wat we beter hadden kunnen doen of zeggen. Het is dus belangrijk dat u uw spanning werkbaar houdt, zodat u het overzicht in de klas bewaart en stap 2 kunt inzetten. weer een paar pittige klassen, met flink wat leerlingen met een 'gebruiksaanwijzing'. Hij vangt op wat zijn collega vertelt over haar klas en loopt geïrriteerd weg. ... bespreek de lastige situatie en de effecten daarvan op jou en de effecten van jouw gedrag op de leerling Koop nu "Een lastige klas" / ISBN 9789402151770. Veilig winkelen, bestellen en betalen; Gratis verzending vanaf €19,95; Vragen? Je hebt een pittige klas voor je neus. Wat je ook probeert, het lijkt wel of je nooit echt contact met ze krijgt. Je baalt als een stekker. Heb je het ene brandje geblust, ligt er ergens anders alweer iets te smeulen. An Luyten: "Straffen heeft inderdaad een kleiner effect dan belonen. Door goed gedrag te belonen, voorkom je een negatieve spiraal. Beloon kleine successen en leg de lat niet te hoog. Hou de relatie positief. Wanneer je klas 5 minuten rustig werkt, kan je hen al verbaal belonen. Zo begrijpen ze welk gedrag je van hen verwacht. Mijn ervaring als puber in een lastige klas en mijn ervaring nu met studenten en cursisten: trek je publiek in jouw verhaal, een verhaal dat jij wel boeiend moet vinden anders gaf je er geen les in. Je kan, ook lastige en op voorhand ongeïnteresseerde mensen, geboeid krijgen als je oprecht en enthousiast vanuit jezelf vertelt. Een ander zou - in dezelfde situatie - misschien helemaal niet kwaad worden. Sommige mensen zijn nu eenmaal boos op de hele wereld. Daar kunnen jij of ik niets aan doen. Omgaan met lastige mensen is een kunst, maar wel een waar je twee mensen voor nodig hebt. Tip 6. Bepaal zelf hoe je je wilt voelen....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
Een lastige klas.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik ben van mening dat de meeste ouders geen idee hebben van wat er gebeurt in het leven van hun kind.' - Daan WesselingErg makkelijk praten ze misschien niet, de derdeklassers van onze middelbare scholen, en zeker niet met hun ouders. Dat maakt extra nieuwsgierig naar wat er in hen omgaat. Daarom is er nu Een lastige klas. In 26 prachtige en ontroerende schetsen geven de leerlingen van 3c van het Vossius Gymnasium zichzelf voorzichtig bloot. Ze schrijven over een ongeluk in de Stopera, een ontmoeting met David Bowie, een wilde nacht met vrienden of een autobrand. Vertellen opvallend eerlijk over hun oudere broer, jongere zus, de ziekte van hun moeder of het overlijden van hun opa. Kwetsbaar of stoer, boos of verdrietig, confronterend of opmerkelijk begripvol: alle emoties komen langs in deze vaak heel persoonlijke verhalen, geschreven tijdens de lessen Nederlands van Henry Sepers. Een lastige klas: een boek dat iedereen, van tiener tot oma, onmiddellijk moet lezen!

Wil je het boek lezen?Een lastige klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Een lastige klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN