Moord op de wethouder

Moord op de wethouder - Eugeen Hoekstra | Fthsonline.com

... er een brute moord is gepleegd. Op een. ... Moord, drugs, uzi's en een omstreden wethouder in een ... ... .. GRAVE - Wethouder Rick Joosten heeft in een open brief spijt betuigd aan de inwoners van de gemeente Grave. Vorige week heeft hij tijdens een barbecue een coronamaatregel verbroken; er waren te ... Get this from a library! Moord op de wethouder. [Eugeen Hoekstra] -- Als in een klein plaatsje in Noord-Holland een wethouder wordt vermoord, lijkt er verband te zijn met de ontwikkeling van een recreatiepark op de plaats van een volkstuincomplex. Ook wil de politie graag in contact ko ... PDF Moord op de wethouder - Afosto SaaS b.v. ... . Ook wil de politie graag in contact komen met de inzittenden van een witte auto die die avond op het Wethouder de Roosplein was. Op het moment dat om 19.12 uur Kelvin Maynard het Wethouder de Roosplein op reed, liepen twee personen richting een geparkeerde auto. Wethouder Wageningen belde Milieu-Offensief over arrestatie. Door PAUL BOLWERK en HENK VAN GELDER. WAGENINGEN - Niet de politie, maar de Wageningse wethouder J.Bogers heeft maandagavond 6 mei de Vereniging Milieu-Offensief (VMO) ingelicht over de arrestatie van Volkert van der G. na de moord op Pim Fortuyn. Buy Moord op de wethouder 01 by Eugeen Hoekstra (ISBN: 9789089549020) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Koop nu Moord op de wethouder van Eugeen Hoekstra bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een aantal Brugse ambachtslieden wordt opgestookt door een zekere Geertruide De Scheuteleere en dat leidt in 1437 tot de moord op haar schoonbroer, burgemeester Maurits van Varsenare. Hertog Filips de Goede wil op sinksenwoensdag de orde in Brugge herstellen, maar mag blij zijn dat hij er heelhuids weg geraakt. De lijdensweg van Brugge is begonnen....

INFORMATIE

AUTEUR
Eugeen Hoekstra
DIMENSIE
8,49 MB
BESTANDSNAAM
Moord op de wethouder.pdf

OMSCHRIJVING

Het altijd zo rustige Duinhoven wordt op een ochtend opgeschrikt doordat er een brute moord is gepleegd. Op een wethouder nog wel, Jan Bouman. De verdenking komt onmiddellijk te liggen op de burgemeester, met wie Bouman het vaak aan de stok had over een groot recreatieplan. Dat zou op de plaats moeten komen van het volkstuincomplex horend bij het dorp. Bouman, die er zelf een volkstuin heeft, zwicht niet voor de politieke druk en is al evenmin onder de indruk van de dreigende taal van projectontwikkelaar Groot. Zijn medetuinders echter, vertrouwen hem niet meer. Zo wordt op een nacht zijn tuinhuisje in brand gestoken. Ook krijgen zijn vrouw Esther en hij te maken met bedreigingen. Bouman lijkt een pion in een sinister machtsspel te zijn geworden. En politie-inspecteur Kalsbeek moet alles op alles zetten om de moord op te lossen.

Wil je het boek lezen?Moord op de wethouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eugeen Hoekstra. Lezen Moord op de wethouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN