Een held in onze tijd

Een held in onze tijd - Bert Bakker | Fthsonline.com

...iew. Nog geen reviews. Productspecificaties ... Twee vrouwen, helden van onze tijd | De Volkskrant ... . Een held voor onze tijd Andrea Wulf schreef een veelgeprezen biografie over de ontdekkingsreiziger Alexander von Humboldt, die zich diep verbonden voelde met de natuur. Een held in onze tijd book. Read reviews from world's largest community for readers. Een held in onze tijd bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Een held in onze tijd | ISBN 9789492241146 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Niet m ... bol.com | De held van onze tijd, M.Ju. Lermontov ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Niet mijn held. Een held in onze tijd door Bert Bakker is een bijzonder vreemd en nogal onaangenaam boek. Je kunt je afvragen of de titel ironisch bedoeld is, zoals in het bijna gelijknamige Een held van onze tijd van Lermontov, maar de tekst geeft verder weinig aanleiding tot dat vermoeden. Ook van het bij tijd en wijle vreemde taalgebruik is niet duidelijk of er sprake is van opzet en wat ... Een held in onze tijd. Aan de Amsterdamse grachten...Maarten Hecht, oud-wethouder te Amsterdam, keert vanuit zijn woonplaats in Portugal terug naar zijn stad. Impulsief is hij in het vliegtuig gestapt om een vriend in nood te helpen. Onvoldoende geeft hij zich rekenschap van zijn eigen drijfveren. Terwijl Hecht op zoek gaat naar Gert Swaab reconstrueert hij noodgedwongen zijn verleden. Een held in onze tijd beschrijft een poging om met het verleden in het reine te komen en af te rekenen met de geschiedenis. Maar in de eerste plaats is het een boek over vriendschap en Amsterdam. Maarten Hecht, oud-wethouder te Amsterdam, keert vanuit zijn woonplaats in Portugal terug naar zijn stad. Een held in onze tijd beschrijft een poging om met het verleden in het reine te komen en af te rekenen met de geschiedenis. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Bakker
DIMENSIE
10,94 MB
BESTANDSNAAM
Een held in onze tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de Amsterdamse grachten...Maarten Hecht, oud-wethouder te Amsterdam, keert vanuit zijn woonplaats in Portugal terug naar zijn stad. Impulsief is hij in het vliegtuig gestapt om een vriend in nood te helpen. Onvoldoende geeft hij zich rekenschap van zijn eigen drijfveren. Terwijl Hecht op zoek gaat naar Gert Swaab reconstrueert hij noodgedwongen zijn verleden. Swaab is als journalist getuige geweest van een afrekening binnen het criminele circuit. Er is op hem geschoten. Gewond ligt hij in het ziekenhuis, als hij ineens verdwijnt, zonder een spoor achter te laten. Maarten Hecht krijgt hulp van zijn oude secretaresse Lucy Munt en de activist Aäron van der Poel. Een held in onze tijd beschrijft een poging om met het verleden in het reine te komen en af te rekenen met de geschiedenis. Maar in de eerste plaats is het een boek over vriendschap en Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Een held in onze tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Bakker. Lezen Een held in onze tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN