Poetisch Rotterdam

Poetisch Rotterdam - nvt | Fthsonline.com

... ... Het gedicht is geschreven door voormalig stadsdichter Ester Naomi Perquin ... Poëtisch datacenter van Maarten de Haas - Architectuur.nl ... . Het werd deze week aangebracht op de meest zuidelijke brug van de parksluizen vlakbij de Euromast in Rotterdam. Iedere maandagochtend starten we met een stukje 'oud nieuws': een bericht uit een Rotterdamse krant van exact 100 jaar geleden. Deze keer niet zozeer om de inhoud, maar om de vorm. In deze nieuwtjestikker schuilde een ware dichter! Zucht… Léés dit even! Want: Een heel verslag in de krant over een verregend concert. Het mooiste […] Kunsthal Rotterdam. 27 december 2018 · "Betoverend, hypno ... div Poëtisch Rotterdam ... . Het mooiste […] Kunsthal Rotterdam. 27 december 2018 · "Betoverend, hypnotiserend, poëtisch, prikkelend..." Een paar van de woorden waarmee mensen het effect beschrijven van de kunstwerken in de tentoonstelling Actie Reactie. Wat voor uitwerking heeft deze kinetische kunst op jou? Poetisch Rotterdam. Omschrijving: In Poëtisch Rotterdam brengen 31 dichters deze wereldstad in kaart met nieuwe gedichten. Iedere dichter koos een plek in de stad. Dat kan een straat of een plein zijn, een gebouw of een beeld. Van al die plekken werd een wandeling gemaakt en zo loopt u een verrassende route door de stad. Toch is de conclusie, "Rotterdam is vééls te ècht", dan weer een typisch romantische uitspraak, omdat die terugvalt op authenticiteit en saamhorigheid. Hester Knibbe,Verkeerd geparkeerde auto vernield. Uit dit gedicht komen twee dingen heel sterk naar voren. Poetisch Rotterdam. 0. Verschenen in 2005 bij Uitgeverij Kleine Uil. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuu...

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
7,81 MB
BESTANDSNAAM
Poetisch Rotterdam.pdf

OMSCHRIJVING

In Poëtisch Rotterdam brengen 31 dichters deze wereldstad in kaart met nieuwe gedichten. Iedere dichter koos een plek in de stad. Dat kan een straat of een plein zijn, een gebouw of een beeld. Van al die plekken werd een wandeling gemaakt en zo loopt u een verrassende route door de stad.U wandelt van gedicht naar gedicht, Dichter Daniël Dee schreef de verbindende teksten en neemt u mee langs vergeten hoeken en onbekende stegen. Trek stevige wandelschoenen aan, want u bent een kleine 4 uur onderweg.

Wil je het boek lezen?Poetisch Rotterdam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen Poetisch Rotterdam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN