Cyberoorlog

Cyberoorlog - Cornelius De Winter | Fthsonline.com

...de samenvatting van het boek.Vooralsnog is daar CyberOorlog, een avonturenroman die de hoofdrolspeler de hele wereld laat over reizen, in gezelschap van zijn beveiligers ... De cyberoorlog met Rusland is een feit. Maar wat betekent ... ... . Nederland is in een ,,cyberoorlog" met de Russen verwikkeld. ,,Dat is wel goed om vast te stellen", zei minister Ank Bijleveld van Defensie in het televisieprogramma WNL op Zondag. Cyberoorlog Cyberoorlog of informatie-oorlogvoering is een soort oorlogvoering waarbij hackers uit politieke motieven natiestaten aanvallen met computer- of netwerksabotage en spionage. De eerste cyberoorlog werd gevoerd op 27 april 2007 in Estland. Cyberoorlog (Paperback). PK! 7f [Content_Types].xml ( T n 0 W ?D V 8 H ` X K nDUA* )Y ă ښl1i J /z,' n ... De cyberoorlog is allang een feit, maar wat moet daarin de ... ... . De eerste cyberoorlog werd gevoerd op 27 april 2007 in Estland. Cyberoorlog (Paperback). PK! 7f [Content_Types].xml ( T n 0 W ?D V 8 H ` X K nDUA* )Y ă ښl1i J /z,' nV K~ϲ )a m... De cyberoorlog is allang een feit, maar wat moet daarin de strategie van het Westen zijn? De verijdelde hackoperatie laat zien dat een cyberoorlog allang een feit is en alleen maar in intensiteit toeneemt. Dat brengt ook lastige vragen met zich mee over nieuwe cyberstrategieën. Een cyberoorlog kent geen vastomlijnd begin (cyberoorlogen worden niet officieel verklaard) en ook geen afgebakend eind. Een cyberoorlog dwingt geen definitieve beslissing af (erkenning van nederlaag), maar beweegt zich op verschillende niveaus van intensiteit en extensiteit. De minister van Defensie, Ank Bijleveld, trok haar woorden schielijk terug. Maar ze had zich niet versproken: we zijn inderdaad verwikkeld in een 'cyberoorlog' met autoritaire regimes. De ... Semme en zijn ex Sascha hebben ruzie. Die vechten ze uit op social media met alle gevolgen van dien. * Manon verzwijgt voor haar klasgenoten dat ze epilepsie heeft. Dan krijgt ze een aanval op school. Russische geheim agenten op heterdaad betrapt tijdens strooptocht in honger naar informatie. Cyberoorlog bereikt onze straten Cyberoorlog bestaat wel degelijk, zeggen Van der Meer en Gill. Soms wordt de term te gemakkelijk gebruikt, vergelijk het met de oorlog tegen drugs, of tegen armoede. Dan lijkt het een taalkwestie. De vraag of de aanval bewijst dat Rusland een cyberoorlog tegen ons voert, antwoordde ze be...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelius De Winter
DIMENSIE
5,55 MB
BESTANDSNAAM
Cyberoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Avonturenroman, hoofdpersoon John Deere, een jongeman in 2006 afgestudeerd, gaat met zijn vriendin werkzoekend op vakantie naar Ierland. Op dat moment is in Ierland grote vraag naar ICT specialisten. Wereldwijd ontstaat paniek over een cybervirus.Avonturenroman, John Deere, een jongeman in 2006 afgestudeerd, gaat samen met zijn vriendin werkzoekend op vakantie naar Ierland. Op dat moment is er grote vraag naar ICT specialisten.In zijn studietijd heeft John het programma MAINTENANCE geschreven, dat in de proeffase over de hele wereld ongevraagd het beheer van computer servers overneemt.John reist van Ierland, Londen, Amerika, Emiraten, Israël, Rusland naar China.In Amerika werkt hij bij het netwerk specialistisch bedrijf Cisko, er volgen meerdere aanslagen.Na zijn vertrek naar de Verenigde Emiraten, volgen er opnieuw aanslagen op John, het wordt onwerkbaar. De Amerikanen verschaffen John een diplomatiek paspoort. John verhuist opnieuw, nu naar Israël. In Israël werkt de Mossad tegen. John komt zijn grote liefde tegen. Hij leert zelfverdediging, er volgt een nieuwe aanslag. John wordt voor moord gezocht. Rusland biedt John een veilige werkplek, in het Kremlin wordt maanden aan een oplossing gewerkt. Zijn vriendin verlaat hem. John wordt gevraagd de CyberOorlog in Beijing ten overstaan van betrokken inlichtingendiensten uiteen te zetten. Zijn echte liefde komt bij hem terug.De CyberOorlog woekert voort.

Wil je het boek lezen?Cyberoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelius De Winter. Lezen Cyberoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN