Raak me niet aan

Raak me niet aan - Katrien Dierick | Fthsonline.com

... huid kruipt. 'Raak me. Niet.' van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage ... PASEN : Raak me niet aan | Kerknet ... . Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Poke's "Raak me niet aan" is geproduceerd door Cirino Brown. De track verschijnt op de Kampras mixtape die door Prins Poke gedragen zal worden. Hij wordt bijgestaan door teamgenoot Roscovitsch en ... Raak me niet aan (Paperback). Dolgelukkig is tv-presentatrice Lynn Marchette met de aandacht van haar knappe ... Conny VandenBos - Raak Me Niet Aan - 1964 - YouTube ... . Dolgelukkig is tv-presentatrice Lynn Marchette met de aandacht van haar knappe en sexy vriend Greg Alter. Of zijn Gregs... maar raak me niet aan. December 2010 Karine Hornain, gedragsdeskundige Ivo Meijer, teamleider Ineke Barnhard, beleidsmedewerker OTT, redactie. Een handreiking voor begeleiders ... aan de uithuisplaatsingen, de ziekenhuisopnamen, de verhuizingen, en de wisselingen in hulpverleners. Dat maakt Raak me niet aan. Ach, het is wat in deze bizarre tijd. Hoe dat werken kan, socia...

INFORMATIE

AUTEUR
Katrien Dierick
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
Raak me niet aan.pdf

OMSCHRIJVING

Na een nachtelijk telefoontje rijdt Jeroen om zijn stomdronken broer. Die wordt opgevangen door de twee boezemvriendinnen Marijke en Sofie. De extraverte Marijke valt meteen voor Jeroen. Hij heeft het nochtans eerder voor de stille en teruggetrokken Sofie. Hij doet er dan ook alles aan om haar hart te veroveren. Marijke verzekert Jeroen dat Sofie ook gevoelens heeft voor hem, maar daar merkt hij bitter weinig van. Waarom blijft ze dan zo gereserveerd? Als Jeroen na een dodelijk ongeval voor zijn neefje moet zorgen, zoekt hij steun bij Sofie. Zal de zorg voor Simon hen dichter bij elkaar brengen? Of zijn er dingen die Sofie niet aan Jeroen durft te vertellen?Katrien Dierick werd geboren op 17 november 1978 en woont in Aalst. Ze studeerde in 2013 af in de richting Literaire Creatie aan de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Ze schrijft naast proza ook liedjesteksten, kindergedichten en poëzie. Haar gedicht 'De naaimachine' werd met de eerste prijs bedacht bij de wedstrijd 'Stapelpoëzie 2012'. In 2010 won ze de wedstrijd 'Zomeruitje' waarbij een origineel recept een literair tintje diende te krijgen. Verder is ze lid van de Literaire Ladies en maakt ze deel uit van het kunstcollectief de Scriptomanen.

Wil je het boek lezen?Raak me niet aan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katrien Dierick. Lezen Raak me niet aan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN