Tsunami in de Amstel

Tsunami in de Amstel - Pieter Boskma | Fthsonline.com

... Direct te downloaden. € 6,99. e-book downloaden ... Tsunami in de Amstel by Pieter Boskma - goodreads.com ... . Beschrijving Tsunami in de Amstel ... Tsunami in de Amstel online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Tsunami in de Amstel is mysterieus en beschouwend, melancholiek en lyrisch, politiek, zinnelijk en vreemdsoortig. Deze poëzie roept de revolutie uit, maar verbeeldt ook grote thema's als liefde, ouder worden en de dood. Daarbij wordt de toon nooit zwaar, want zoals al ... Recensie Tsunami in de Amstel | bol.com Lees Magazine ... . Daarbij wordt de toon nooit zwaar, want zoals altijd bij Boskma is de soms zwarte, soms absurdistische humor sterk aanwezig. Bestel Tsunami in de Amstel eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Tsunami in de Amstel is mysterieus en beschouwend, melancholiek en lyrisch, politiek, zinnelijk en vreemdsoortig. Deze poëzie roept de revolutie uit, maar verbeeldt ook grote thema's als liefde, ouder worden en de dood. Daarbij wordt de toon nooit zwaar, want zoals altijd bij Boskma is de soms zwarte, soms absurdistische humor sterk aanwezig....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Boskma
DIMENSIE
8,29 MB
BESTANDSNAAM
Tsunami in de Amstel.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er als een dichter op de troon wordt gehesen en poëzie de maat van alle dingen wordt? Veel wonderlijks, dat wordt in deze dichtbundel al snel duidelijk, maar dat het niet altijd goed afloopt zal geen verrassing zijn: in het titelgedicht zet een verwoestende vloedgolf Amsterdam onder water. Maar ook hier, net als in de andere gedichten van deze merkwaardige bundel, is niets wat het lijkt. Wordt alle leven door de vloed weggevaagd, of juist met al zijn herinneringen geconserveerd, en is dit apocalyptische gedicht in feite een ode aan ‘de parel van het noorden’?Tsunami in de Amstel is mysterieus en beschouwend, melancholiek en lyrisch, politiek, zinnelijk en vreemdsoortig, roept de revolutie uit, maar bezingt ook indringend en broeierig de geliefde, heeft harde kritiek op de tijdgeest, maar verbeeldt ook de grote thema’s als liefde, ouder worden en de dood en is daarmee op onverwachte momenten persoonlijk en ontroerend.

Wil je het boek lezen?Tsunami in de Amstel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Boskma. Lezen Tsunami in de Amstel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN