Zakboekje strafprocesrecht 2017

Zakboekje strafprocesrecht 2017 - none | Fthsonline.com

... maakt om de soms complexe regels van het strafprocesrecht efficiënt in de praktijk te gebruiken ... Zoeken :'Strafrecht - Strafprocesrecht' - Jongbloed.nl ... . Het zakboekje bevat en bespreekt de meest relevante wetteksten die nodig zijn om het strafprocesrecht met kennis van zaken te beoefenen: het Wetboek van strafvordering, de Wet op de voorlopige hechtenis en de Wet op het ... Dit Zakboekje Strafprocesrecht is een echte handleiding die het mogelijk maakt om de soms complexe regels van het strafprocesrecht efficiënt in de praktijk te gebruiken. Het zakboekje bevat en bespreekt de meest relevante wetteksten die nodig zijn om het strafproce ... Zakboekje Strafprocesrecht 2019 van | Boek en recensies ... ... . Het zakboekje bevat en bespreekt de meest relevante wetteksten die nodig zijn om het strafprocesrecht met kennis van zaken te beoefenen: het Wetboek van strafvordering, de Wet op de voorlopige hechtenis en de Wet op het ... Zakboekje Strafprocesrecht 2017. Auteur: V. Van Herreweghe. Nieuwe editie Het zakboekje biedt een schematisch en praktijkgericht overzicht van het volledige Belgische privaatrechtelijke ... Er is een onbekende fout opgetreden. Ga naar de homepage, terug naar de vorige pagina, of probeer het later opnieuw. Zakboekje Strafprocesrecht 2019. 0. Verschenen in 2019 bij Kluwer. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Topics 0 Genre Mens & Maatschappij Uitgeverij Kluwer Laatste editie 06 juni 2019 ISBN 9789403009056 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Zakboekje (Paperback). Zakboekje 1e druk is een boek van Epictetus uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461055088 Het Zakboekje van... Handig zakboekje over goed rapporteren in de zorg voor zorgmedewerkers, gemaakt door WoonZorgcentra Haaglanden Dit Zakboekje Strafrecht bevat in combinatie met het Zakboekje Strafprocesrecht een volledig overzicht van het Belgische strafrecht en strafprocesrecht. De twee zakboekjes zijn complementair en elke editie krijgt om de twee jaar een update. Samen vormen ze een onmisbare bron van kennis voor wie dagelijks of sporadisch met deze thematiek in ... Buy Zakboekje Strafprocesrecht 2017 01 by (ISBN: 9789046596012) from Amazon's Book Store. Everyday low pr...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
10,76 MB
BESTANDSNAAM
Zakboekje strafprocesrecht 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Zakboekje strafprocesrecht 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046596012 Sinds de Salduz-wet komen politiemensen en advocaten steeds vaker met elkaar in contact. Voor beiden is het belangrijk om te weten welke procedureregels omschreven staan in het Wetboek van strafvordering, en hoe ze praktisch toegepast kunnen worden. Dit Zakboekje Strafprocesrecht is een echte handleiding die het mogelijk maakt om de soms complexe regels van het strafprocesrecht efficiënt in de praktijk te gebruiken.Het zakboekje bevat en bespreekt de meest relevante wetteksten die nodig zijn om het strafprocesrecht met kennis van zaken te beoefenen: het Wetboek van strafvordering, de Wet op de voorlopige hechtenis en de Wet op het politieambt. De zes auteurs met nauwe banden met politie, magistratuur, de balie en het onderwijs putten voor de samenstelling van de commentaarteksten uit hun eigen praktijkervaring. Zo krijgt de lezer inzicht in de samenhang tussen de regels en concrete tips om de regels om te zetten in de praktijk.Nieuw in editie 2017:In deze editie zullen onder meer alle wijzigingen opgenomen zijn n.a.v. Potpourriwetten en de wetswijziging rond Salduz.Dit Zakboekje Strafprocesrecht bevat in combinatie met het Zakboekje Strafrecht een volledig overzicht van het Belgische strafrecht en strafprocesrecht. De twee zakboekjes zijn complementair en elke editie krijgt om de twee jaar een update. Samen vormen ze een onmisbare bron van kennis voor wie dagelijks of sporadisch met deze thematiek in aanraking komt en snel een antwoord wil op concrete vragen.

Wil je het boek lezen?Zakboekje strafprocesrecht 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Zakboekje strafprocesrecht 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN