Bamacodex 1 - staats- en bestuursrecht (2014-2015)

Bamacodex 1 - staats- en bestuursrecht (2014-2015) - Ingrid Opdebeek | Fthsonline.com

...7074 Bezig met JUR-1STABER Staats- en bestuursrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor dit vak Staats- en bestuursrecht (hoogleraar, uhd, ud, promovendi) ... 1 Bestuursrecht PDF Boek | BANK72 PDF ... . Uitdrukkelijk participeren ook professionals uit de rechtspraktijk in het atelier. Het atelier sluit aan op c.q. heeft raakvlakken met de voorgeschreven stof maar stijgt daar duidelijk bovenuit. Op 2dehands.be vind je altijd wat je zoekt Deze interuniversitaire codex geeft u een volledig overzicht te geven van de basiswetgeving die nodig is voor de studie van opleidingsonderdelen zoals "Publiekrecht", "Staatsrecht", "Publiekrechtelijke instellingen ... Bamacodex 1 Staats- en bestuursrecht 2014-2015 - Ingrid ... ... . Op 2dehands.be vind je altijd wat je zoekt Deze interuniversitaire codex geeft u een volledig overzicht te geven van de basiswetgeving die nodig is voor de studie van opleidingsonderdelen zoals "Publiekrecht", "Staatsrecht", "Publiekrechtelijke instellingen", "Bestuursrecht", "Administratief Recht", "Geschillen van bestuur", "Rechtsbescherming tegen de overheid", "Juridisch instrumentarium van de overheid ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid Opdebeek
DIMENSIE
8,95 MB
BESTANDSNAAM
Bamacodex 1 - staats- en bestuursrecht (2014-2015).pdf

OMSCHRIJVING

Deze interuniversitaire codexe geeft u een volledig overzicht te geven van de basiswetgeving die nodig is voor de studie van opleidingsonderdelen zoals “Publiekrecht”, “Staatsrecht”, “Publiekrechtelijke instellingen”, “Bestuursrecht”, “Administratief Recht”, “Geschillen van bestuur”, “Rechtsbescherming tegen de overheid”, “Juridisch instrumentarium van de overheid”, enz.De teksten in deze editie werden bijgewerkt tot en met het B.S.17 juni 2014.

Wil je het boek lezen?Bamacodex 1 - staats- en bestuursrecht (2014-2015) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid Opdebeek. Lezen Bamacodex 1 - staats- en bestuursrecht (2014-2015) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN