Beroepscompetenties ergotherapie

Beroepscompetenties ergotherapie - J. Verhoef | Fthsonline.com

...derwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,- ... Beroepscompetenties ergotherapie - Web Angel ... . Beroepscompetenties ergotherapie. Universiteit / hogeschool. Zuyd Hogeschool. Vak. Grondslagen van de Ergotherapie. Titel van het boek Beroepscompetenties Ergotherapie; Auteur. Joan Verhoef; Annerie Zalmstra. Academisch jaar. 2018/2019 3.1 Beschrijving van het werkveld waar de opleiding ergotherapie 10 primair voor opleidt 3.2 Nationale en internationale actuele en toekomstige ontwikkelingen 12 in het werkveld waarvoor binnen de opleiding ergotherapie primair wordt opgeleid 3.3 De beroepscompetenties van de beginnend ... PDF Landelijk ... .3 De beroepscompetenties van de beginnend ergotherapeut 15 In het Beroepsprofiel ergotherapie staat de huidige werkwijze beschreven, maar ook de te verwachten toekomstige ontwikkelingen van de ergotherapie in Nederland. Het profiel "specialisatie hand-ergotherapie" is geschreven om tot een beschermd en erkend specialisme te komen. Het profiel is tot stand gekomen door een samenwerk tussen Ergotherapie Nederland en het Nederlands Gezelschap voor ... wel waar de ergotherapie i...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Verhoef
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
Beroepscompetenties ergotherapie.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek beschrijft de tien beroepscompetenties ergotherapie. Deze beroepscompetenties zijn geformuleerd door vertegenwoordigers van de vier opleidingen ergotherapie in Nederland, in samenwerking met ergotherapeuten uit de beroepspraktijk. De competenties bieden een toekomstgerichte beschrijving van het gewenste eindniveau van de opleiding tot ergotherapeut in Nederland.Beroepscompetenties bestaan uit een combinatie van kennis, vaardigheden, attitude en persoonlijke eigenschappen en leiden tot succesvol en effectief gedrag in een werksituatie. De tien beroepscompetenties ergotherapie zijn ingedeeld in drie segmenten (1) werken met en voor cliënten: diagnosticeren, behandelen en begeleiden en adviseren (2) werken in en vanuit een arbeidsorganisatie: samenwerken, beheren en beleid maken, begeleiden, ondernemen en kwaliteit borgen (3) werken aan de ontwikkeling van het beroep: innoveren en deskundigheid bevorderen. Elke beroepscompetentie wordt beschreven in een kernzin en een definiëring van de verschillende elementen van de competentie ('hierbij gaat het om...'). Daarnaast wordt elke beroepscompetentie geïllustreerd met twee contextbeschrijvingen die een praktijksituatie beschrijven waarin de competentie wordt toegepast.

Wil je het boek lezen?Beroepscompetenties ergotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Verhoef. Lezen Beroepscompetenties ergotherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN