De sleutel van het parlement

De sleutel van het parlement - P. vanhoutte | Fthsonline.com

...ip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery ... Parlement - Wikikids ... . € 18,95. Direct leverbaar. Sinds 2015 lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) De sleutel van het parlement. Hoe zal de wereld er in de volgende eeuw(en) uitzien? Wat is er dan nog over van de democratie? Hoe ziet het leersysteem er in de toekomst uit? Hoe groot zal de rol van de computer zijn? Maken we ons nog druk om het milieu of juist niet? Hoe is de positie van de vrouw in het werkveld? 'Met mij zullen de laatste herinneringen aan een turbulente tijd verdwijnen, een ... Ze positioneerden zich de voorbije maanden om beurten als 'kingmaker' in het ... De sleutel van het parlement van Peter Vanhoutte | Boek en ... ... ... Ze positioneerden zich de voorbije maanden om beurten als 'kingmaker' in het nieuwe Europees Parlement. De liberalen en de Groenen, beide winnaars van de Europese verkiezingen. Nu de christen ... Een parlement is het hoogst verkozen beraadslagende orgaan van een democratische rechtsstaat, bestaande uit verkozen vertegenwoordigers van het volk, dat een essentiële rol speelt in de totstandkoming van wetgevende akten en in zijn totaliteit of in zijn onderdelen controle uitoefent op de uitvoerende macht.De naam is afgeleid van het Franse parler, wat "praten" betekent; een parlement i...

INFORMATIE

AUTEUR
P. vanhoutte
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
De sleutel van het parlement.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe zal de wereld er in de volgende eeuw(en) uitzien? Wat is er dan nog over van de democratie? Hoe ziet het leersysteem er in de toekomst uit? Hoe groot zal de rol van de computer zijn? Maken we ons nog druk om het milieu of juist niet? Hoe is de positie van de vrouw in het werkveld?'Met mij zullen de laatste herinneringen aan een turbulente tijd verdwijnen, een verleden waarin één vrouw een cruciale rol speelde: Anne Lernier. De beslissingen die zij als jong parlementslid nam beïnvloeden onze staatsstructuur tot op de dag van vandaag en spelen een rol in ons denken over politiek en democratie. Ik laat het aan de lezer en de geschiedenis over om te beoordelen of zij goed of fout was. 'Zo begint de ik-persoon, die leeft in de verre toekomst, zijn verhaal, waarna hij uitweidt over intriges, staatsgeheimen en de gevolgen van belangenverstrengelingen. De sleutel van het parlement is een roman die kritisch verhaalt over een individualistische maatschappij, die wel luxe kent, maar geen diepgang. Het is de afspiegeling van een toekomst zonder democratie, waarin zakelijke belangen de boventoon voeren, een voormalige kolonie opnieuw wordt geannexeerd en het gezond verstand op de waakvlam staat.In deze visioniaire thriller neemt Peter Vanhoutte je mee op een zoektocht vol mysterieuze vraagstukken en onthullingen. Een grootse climax volgt.

Wil je het boek lezen?De sleutel van het parlement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. vanhoutte. Lezen De sleutel van het parlement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN