De Vlag In Top Voor De Kameleon

De Vlag In Top Voor De Kameleon - H. de Roos | Fthsonline.com

... en Sietse altijd op hun hoede zijn.De Boerenknecht haalt ... De vlag in top voor de Kameleon, H. de Roos - Ebook ... ... ... Vlag in top voor de kameleon (Hardcover). Met Gerben Zonderland in de buurt moeten Hielke en Sietse altijd op hun hoede zijn.De Boerenknecht haalt... De vlag in top voor de Kameleon. Kameleon #37. Auteur(s) H de Roos Illustrator(s) Gerard van Straaten. NUR code(s) 280 Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen Imprint(s) Kluitman digitaal*klassiek Uitgever(s) Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 03/01/2018 N ... De vlag in top voor de Kameleon - 9789020633375 ... .V., Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 03/01/2018 NSTC De vlag in top voor de Kameleon. H de Roos. 5.0, 1 beoordeling; € 4,99; € 4,99; Beschrijving uitgever. Wanneer Gerben een aantal fuiken zet vangt hij een bijzondere vis, bij wijze van grap gooit hij deze nepvis bij veldwachter Zwart in de tuin. De vlag in top voor de Kameleon | ISBN 9789020633375 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De vlag in top voor de Kameleon. Met Gerben Zonderland in de buurt moeten Hielke en Sietse altijd op hun hoede zijn. De Boerenknecht haalt immers graag een grap uit met zijn vrienden. Dit keer laat Gerben stiekem een enorme vis los in de pas aangelegde vijver van Zwart. De veldwachter vermoedt dat Hielke en Sietse met deze wonderbaarlijke aanwinst in zijn vijver te maken hebben - zij halen wel ... De vlag in top voor de Kameleon. H.de Roos. Met Gerben Zonderland in de buurt moeten Hielke en Sietse altijd op hun hoede zijn. De Boerenknecht haalt immers graag een gr...

INFORMATIE

AUTEUR
H. de Roos
DIMENSIE
6,89 MB
BESTANDSNAAM
De Vlag In Top Voor De Kameleon.pdf

OMSCHRIJVING

Met Gerben Zonderland in de buurt moeten Hielke en Sietse altijd op hun hoede zijn.De Boerenknecht haalt immers graag een grap uit met zijn vrienden. Dit keer laat Gerben stiekem een enorme vis los in de pas aangelegde vijver van Zwart.De veldwachter vermoedt dat Hielke en Sietse met deze wonderbaarlijke aanwinst in zijn vijver te maken hebben - zij halen wel vaker vreemde streken uit.De tweeling heeft geen tijd voor de grappen van Gerben. Op het meer ontdekken ze een grote olievlek. Een schipper heeft het goedje illegaal overboord gezet. Meteen wordt begonnen met een grote schoonmaakactie.Vlak daarna valt het Hielke en Sietse op dat twee mannen in een smal bootje zich verdacht gedragen. In het 'Zonnehuis', de mooi bungalow van meneer Van Doorn, probeer het tweetal hun slag te slaan. Maar daar steken de stoere schippers van de Kameleon een stokje voor!

Wil je het boek lezen?De Vlag In Top Voor De Kameleon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. de Roos. Lezen De Vlag In Top Voor De Kameleon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN