Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen

Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen - Sigrid Dehaeck | Fthsonline.com

...ire Pers Leuven / Presses Universitaires de Louvain / Leuven University Press Blijde-Inkomststraat 5, B-3000 Leuven (Belgium) Alle rechten voorbehouden ... West- en Oost-Vlaanderen nemen maatregelen tegen droogte ... ... . Buy Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen 01 by Sigrid Dehaeck, Chantal Vancoppenolle (ISBN: 9789057464164) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Syntheseverslag over het onderzoek naar de toestand van het statisch archief van secundaire scholen van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap ... Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap in de provincie Antwerpen. Auteur: Bart Willems. Taal ... Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaa ... Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen ... ... ... Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap in de provincie Antwerpen. Auteur: Bart Willems. Taal ... Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen (0) 18,00. Bert Cornelis; De zaak van ... De Provincie Oost-Vlaanderen neemt maatregelen tegen corona. Blijf op de hoogte: ... Taken van de gouverneur. Administratie. Contacten provinciale diensten. Bezoek provinciehuis. Rondleiding door een gids. Voorstellingsfilm. Bekijk wat de Provincie allemaal doet. Provincie Oost-Vlaanderen +32 9 267 70 00. [email protected] Op zoek naar de mooiste fietsroutes en wandelroutes? Laat je inspireren en start je mini-avontuur in de Oost-Vlaamse regio's met routen. Op Loodgieter-gids.be vind je alle loodgieters uit Oost-Vlaanderen. gebundeld in overzicht. Via ons vind je altijd een vakkundige, goedkope loodgieter voor sanitair, verwarming, riolering en loodgieterij! Informatie over Oost-Vlaanderen. Oost-Vlaanderen is een provincie die is onderverdeeld in 60 arrondissementen. De hoofdstad is Gent. Destelbergen is een gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen. Destelbergen behoort tot de politiezone Regio Rhode en Schelde en de brandweerzone Centrum. Alle scholen in Destelbergen Meer cijfers in de gemeentemonitor Begrafenissen Provincie Oost Vlaanderen (Pagina 3) - Bekijk alle Uitvaart- en Begrafenisondernemers in de Provincie Oost Vlaanderen op Uitvaartgids.be. De meest complete uitvaartgids van België, Ook de dagen na de storm ben je best waakzaam voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Sigrid Dehaeck
DIMENSIE
9,25 MB
BESTANDSNAAM
Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

De gids – een nuttig instrument voor historisch onderzoek over de bedrijven en de industrialisatie in de provincie Oost-Vlaanderen – bestaat uit drie delen. Na een omvangrijke inleiding rond ‘Beschouwingen over relevante bedrijfsarchieven’ volgt een historisch gedeelte, met een regionale economische geschiedenis van de provincie Oost-Vlaanderen en een bibliografie over dat domein. Het derde en omvangrijkste deel omvat een repertorium van bedrijfsarchieven. In het repertorium zijn niet enkel bedrijfsarchieven opgenomen die veilig opgeborgen zitten in de depots van het Rijksarchief, van gemeentearchieven of van musea in de provincie, maar ook archieven die nog bewaard worden in de bedrijven zelf. Twee bijlagen sluiten de gids af: een overzicht van permanent te bewaren documenten in een bedrijfsarchief en de enquête die naar Oost-Vlaamse bedrijven werd gestuurd om informatie te bekomen over hun bedrijfsarchief.

Wil je het boek lezen?Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sigrid Dehaeck. Lezen Gids van bedrijfsarchieven in de provincie Oost-Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN