Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk

Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk - Gerard Tonen | Fthsonline.com

... van de Indiaanse Maya's. Vanaf ca. 10 jaar ... Bloedbroeders gemist? Start met kijken op NPO Start ... . Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk (Hardcover). Maarten traint veel. Want als hij sterk is, durven ze hem vast niet meer te pesten. Maar... Bloedbroeders. Vanaf 11 jaar Hoe versla je de Krijgsheer van de Straat? Bloedbroeders en Koningen van het Verdreven Volk auteur l Gerard Tonen omslagillustratie l Martijn van der Linden ontwerp l Marjo Starink Maarten traint veel. Want als hij sterk is, durven ze hem vast ... Bloedbroeders (film) - Wikipedia ... . Want als hij sterk is, durven ze hem vast niet meer te pesten. Maar het is niet makkelijk om de Krijgsheer van de Straat te ontlopen en zonder blauw oog thuis te ... Bloedbroeders en Koningen van het Verdreven Volk book. Read reviews from world's largest community for readers. Maarten traint veel. Want als hij sterk i... Bloedbroeders: En Koningen van het Verdreven Volk - Gerard Tonen (2004) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Jeugdboek Psychologisch ... Ze smeden plannen om samen op een vlot naar Zuid- Amerika te varen naar het land van de Maya's, hun volk. Samen weten ze bovendien de Krijgsheer van de Straat te ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Tonen
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk.pdf

OMSCHRIJVING

Maarten traint veel. Want als hij sterk is, durven ze hem vast niet meer te pesten. Maar het is niet makkelijk om de Krijgsheer van de Straat te ontlopen en zonder blauw oog thuis te komen. Dan komt er een nieuwe jongen in de klas. Hij is kaalen weet veel over het Verdreven Volk van de Indiaase Maya's. Die hadden toverkracht. Daarom noemt de jongen zich ook Poentie: dat is een Indiaase naam. In de kelder heeft hij een hele ruimte ingericht, gewijd aan de Indianen. Maarten en Poentie worden bloedbroeders. Ze smeden plannen om samen op een vlot naar Zuid- Amerika te varen naar het land van de Maya's, hun volk. Samen weten ze bovendien de Krijgsheer van de Straat te verslaan. Maar met Poentie is nog wat anders aan de hand...hij moet vaak naar het ziekenhuis en zijn ouders zijn erg bezorgd. Kun je ook na de dood bloedbroeders blijven?Een avontuurlijk maar ook aangrijpend verhaal van Gerard Tonen, die bekend is van de boeken over de Giraffestraat.

Wil je het boek lezen?Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Tonen. Lezen Bloedbroeders En Koningen Van Het Verdreven Volk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN