Rafels

Rafels - Marianne Nan | Fthsonline.com

...om via de exclusieve verhalen van José Vleeming kennis te maken met de mensen in deze streek ... Rafels - Godijn Publishing ... . Een gebied kan historisch, landschappelijk of cultuurhistorisch nog zo interessant zijn, het zijn de inwoners die het gebied echt 'smoel' geven. ... Rafels is een verhalenbundel met daarin vijfentwintig korte verhalen die ieder op hun eigen manier iets met rafels of ontrafelen te maken hebben. Een aantal verhalen springen er voor mij echt uit in hoe ze de titel van de bundel in het verhaal hebben verwerkt. In Rafaël is dit heel mooi gedaan. Het is daarnaast ook een goed opgebouwd en mooi verhaal ... Rafel - 6 definities - Encyclo ... . In Rafaël is dit heel mooi gedaan. Het is daarnaast ook een goed opgebouwd en mooi verhaal dat me als lezer zowel nieuwsgierig maakte ... De betekenis van rafels vind je op deze pagina. Er werd 1 definitie van rafels gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Rafels. Zet op mijn lijst . Wat gebeurt er met een touw als het rafelt? Een rafel nodigt uit, smacht en wacht tot iemand er aan trekt. Zachtjes, behoedzaam of hardhandig, gewetenloos. Als het onopgeloste maar ontrafeld wordt. Of je doet niets en laat de rafel onderhuids sudderen. Welkom op TafelsOefenen.nl, een leuke en leerzame website. Zoals de naam al zegt kun je hier de tafels oefenen en het maakt niet uit of je in groep 4 of in groep 5 zit, we hebben tafels voor alle niveaus. Ik ga je moeder aan rafels snijden. Joyce Roodnat De huidige toename van huiselijk geweld doet Joyce Roodnat terugdenken aan een fotoserie die ze nog maar vier weken geleden in Londen zag: ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Nan
DIMENSIE
3,39 MB
BESTANDSNAAM
Rafels.pdf

OMSCHRIJVING

Rafels 1e druk is een boek van Marianne Nan uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402112771 We schrijven en mailen wat af met elkaar, in Nederland. De kwaliteit van de teksten die wij elkaar toesturen, laat nogal eens te wensen over. In Rafels leest u hoe eenvoudig het is de schrijfstijl van uw zakelijke brieven en mail te veranderen: ouderwetse woorden vervangen door moderne alternatieven; afkortingen vermijden omdat niet iedereen dezelfde afkortingen kent; de negatieve toon uit een brief halen door de woordkeuze aan te passen. Openingszinnen en slotzinnen van correspondentie: u treft meer dan voldoende voorbeelden aan om voortaan de aandacht van de lezer vast te houden. Ook over verkooptaal en beeldschermtaal moet beter worden nagedacht, in Rafels leest u waarom. Rafels is een vrolijke bron van inspiratie voor een betere schrijfstijl. Al kletsend legt de auteur u uit wat u moet doen, en vooral wat u moet laten om uw zakelijke communicatie te moderniseren.Marianne Nan werkt als trainer, onderzoeker en communicatieadviseur. Zij geeft al bijna 20 jaar trainingen over klantgerichte communicatie. Haar continue verbazing over de brieven en mailberichten die de kantoren van Nederland verlaten, heeft tot dit boek geleid.

Wil je het boek lezen?Rafels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Nan. Lezen Rafels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN