Cijfers Onthullen Alles

Cijfers Onthullen Alles - Robbetje | Fthsonline.com

...aarheid natuurlijk 90 procent van alle mannen en vrouwen liegt op het eerste ... Nederlandse supermarkten onthullen cijfers ... ... ... Cijfers onthullen alles (uitverkocht) Dit inmiddels derde cijfersboek bevat voor het grootste deel niet eerder gepubliceerde teksten. Daarnaast zijn er voor het eerst (vaak hilarische) reacties van lezers in opgenomen. Bekijk de cover (PDF-bestand, 398 kilobytes) en lees de flaptekst. Abonnees van het WvdD (2006) Ter ere van het 10-jarig jubileum van "Cijfers liegen niet!" interviewde ik in het vierde kwartaal van 2006 iedere week een bekende of minder bekende abonnee van het "Weetje van de dag" (WvdD). Cijfers Onthullen Alles Tweedehands. 18,49. Verkoop door ManiBoeken - Netj ... Duidelijke informatie in cijfers en grafieken (update 2020 ... ... . Cijfers Onthullen Alles Tweedehands. 18,49. Verkoop door ManiBoeken - Netjes&Snel. In winkelwagen Advertentie Service & contact Snel regelen in je account. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel....

INFORMATIE

AUTEUR
Robbetje
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Cijfers Onthullen Alles.pdf

OMSCHRIJVING

Nou ja, alles behalve de waarheid natuurlijk 90 procent van alle mannen en vrouwen liegt op het eerste afspraakje en ook daarna komt het niet meer goed. Zo raakt bijvoorbeeld 97 procent van alle vrouwen opgewonden van een kus in de nek, maar leest 90 procent van alle mannen dat hier voor het eerst. Weigert 55 procent van alle jonge vrouwen en 66 procent van alle jonge mannen de partner 's ochtends een kus te geven als die niet éérst zijn of haar tanden poetst. Heeft 7 procent van alle volwassenen een geheime seksuele relatie op het werk. Verstopt 11 procent van alle mannen zich regelmatig in de badkamer om vrouw (en kinderen) te ontvluchten. En heeft 35 procent van alle gehuwde mannen en vrouwen geld op een geheime bankrekening staan. Gewoon, voor het geval dat.Je zou er depressief van worden. Dat overkomt uiteindelijk zo'n 25 procent van de bevolking. Die storten vervolgens hun hart uit bij een van de 17 000 geregistreerde beroepsluisteraars of 20 000 mental coaches of grijpen naar de pillen. Eli Lilly is de lachende derde: het bedrijf dacht bij de introductie ongeveer 70 miljoen dollar per jaar aan het antidepressivum Prozac te kunnen verdienen, maar het werd (in de toptijd) zo'n 3 miljard dollar per jaar.

Wil je het boek lezen?Cijfers Onthullen Alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robbetje. Lezen Cijfers Onthullen Alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN