Zo werkt internet (netscape 4.0)

Zo werkt internet (netscape 4.0) - Auteur Onbekend | Fthsonline.com

... 5.0 erin de dominante ... Een alert-box laten verschijnen Klik op ALERT om een alert-box te laten verschijnen ... Windows Netwerkcontrole - Microsoft Community ... . (Dit werkt niet in Netscape Navigator 3.0 en Internet Explorer 3.0 ; het werkt wel in Internet Explorer 4.0) In mei volgend jaar zou de browser 70 procent kunnen bereiken en alleen Netscape Navigator en Internet Explorer zijn ooit zo dominant geweest. Stand van Safari Safari steeg de afgelopen maand met hetzelfde percentage als Chrome en bereikte 3,7 procent, het hoogste aandeel sinds het voorjaar. Nu nog iedereen zo ver krijgen om de laatst jvm te downloaden en er moet er natuurlijk wel 1 komen die met a ... Software-update: netscape 4.79 - Computer - Downloads ... ... . Nu nog iedereen zo ver krijgen om de laatst jvm te downloaden en er moet er natuurlijk wel 1 komen die met alle jdk versies werkt. Laatst moesten we op school ook zo'n dom ding maken. sommige ... Zo is het voor ongewenste apparaten moeilijker om aan de hand van jouw bluetooth verbinding te zien waar jij je bevindt. Bluetooth 4.0. Bluetooth 4.0 werd bij de introductie ook wel Bluetooth Smart genoemd. Ten opzichte van eerdere bluetooth versies is 4.0 sneller in de overdracht van data. Je kunt op Apple Silicon Macs met ARM-chip ook iPhone- en iPad-apps installeren en gebruiken. Maar er gelden nog wel wat beperkingen. Gelukkig ondersteunt Netscape deze standaard ook. Omdat CSS-P uiteindelijk de standaard is geworden, zullen we alleen nog CSS-P gebruiken en kunnen we gerust de -tag weer vergeten. Het is zelfs zo dat Netscape 6 de -tag helemaal niet meer ondersteunt. Even na Netscape 4.0 kwam Internet Explorer 4.0 uit. Molenpad is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Molenpad PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Molenpad 16-05 Van Duijvenbode: 'Als And...

INFORMATIE

AUTEUR
Auteur Onbekend
DIMENSIE
7,76 MB
BESTANDSNAAM
Zo werkt internet (netscape 4.0).pdf

OMSCHRIJVING

Zo werkt Internet(Met Netscape Communicator 4.0 en Intemet Explorer 4.0)In dit boek leest u hoe u gebruik kunt maken van Internet, het letterlijk wereldomspannende computernetwerk. Het is bedoeld voor de PC-gebruiker en niet voor computerexperts. Voor al die mensen die via Internet thuis of op hun werk toegang willen hebben tot een waanzinnige hoeveelheid informatie of die gebruik willen maken van de mogelijkheid een andere Internetgebruiker waar ook ter wereld via e-nlail te bereiken.Ook wordt in dit boek stap voor stap uitgelegd hoe u uw PC via een modem kunt koppelen aan Internet en hoe u de benodigde software moet installeren en de programma's kunt gebruiken om bijvoorbeeld software op internet te vinden en over te brengen naar uw eigen PC. U leest ook hoe u deel kunt nemen aan discussies in zogenaamde nieuwsgroepen en via e-mail berichten kunt sturen naar iedereen die is aangesloten op Internet.En u vindt de beschrijvingen van de twee belangrijkste browsers - bladerprograrnma's - voor Internet, de Nederlandse Preview versie Internet Explorer 4.0,van Microsoft en Netscape Communicator 4.0 van de firma Netscape.

Wil je het boek lezen?Zo werkt internet (netscape 4.0) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auteur Onbekend. Lezen Zo werkt internet (netscape 4.0) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN