BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba

BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba - none | Fthsonline.com

... stilgevallen en dat lijkt de nekslag voor de toch al zeer kwetsbare economie op de eilanden ... BOB-wetgeving Curaçao, Sint Maarten en Aruba ... . Meer dan de helft van de inwoners van Curaçao heeft geen baan en is voor eten afhankelijk van hulp. En om aan Nederlandse eisen voor noodhulp te voldoen moeten alle ambtenaren nu 12,5% op hun salaris inleveren. Curaçao, Aruba en Sint-Maarten moeten voldoen aan strenge voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen voor een tweede pakket aan coronasteun voor de komende zes weken. Dat blijkt uit een brief ... Bestel BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba Voor 23:0 ... bol.com | Wetboek van strafrecht Curaçao | 9789462403567 ... ... . Dat blijkt uit een brief ... Bestel BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Zo hoeven Nederlanders uit Aruba, Curaçao en Sint Maarten niet langer aan taaleisen te voldoen. Het wetsvoorstel wil de vestiging van Nederlanders uit Aruba, Curaçao en Sint Maarten in Nederland regelen. De voorwaarden die het wetsvoorstel stelt, lijken op de vestigingsvoorwaarden die gelden voor EU-onderdanen....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba.pdf

OMSCHRIJVING

BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolf Productions. ISBN 9789058509352 In de landen Aruba, Cura ao en Sint Maarten is de Landsverordening bijzondereopsporingsbevoegdheden en andere spoedeisende veranderingen in 2012 inwerking getreden. Dit boek bevat de tekst van deze Landsverordening. VoorCura ao en Sint Maarten geldt dat de bepalingen gelijkluidend zijn. Dat geldt ook voor Aruba, zij het dat op enkele ondergeschikte punten wordt afgeweken. Deafwijkende bepalingen worden vermeld. De redacteuren waren als medewerkersvan de Erasmus Universiteit Rotterdam nauw betrokken bij het opstellen van deLandsverordening en de bijbehorende Memorie van toelichting. Die Memorie vantoelichting is ook opgenomen in dit boek en bevat tevens de toelichting op dewijzigingen die bij Nota van wijziging zijn gemaakt. De redactie geeft, waar nodig, nadere aanvulling of toelichting op de ontwikkelingen die zich hebbenvoorgedaan in de wetgevingstrajecten. Gelet op het feit dat de bijzondereopsporingsbevoegdheden tot nu toe geen onderdeel uitmaakten van het Wetboekvan Strafvordering heeft de redactie gemeend deze voor de praktijk belangrijkewetgeving in dit boek te vervatten.Dit boek vormt het vierde deel van deze reeks. Hiervoor verschenen bij dezelfdeuitgever Caribisch Wetboek van Strafrecht (2008), Strafrecht in de Antillen na'10-10-10' (2010) en Wetboek van Strafrecht Cura ao (2011).

Wil je het boek lezen?BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen BOB-wetgeving Curacao, Sint Maarten en Aruba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN